Για την απόκτηση του οικοπέδου των πρ. Εκπ. Μακρή συζητά το Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής στις 28/7
Πολιτική

Για την απόκτηση του οικοπέδου των πρ. Εκπ. Μακρή συζητά το Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής στις 28/7

Σε τακτική συνεδρίαση, με τηλεδιάσκεψη, προχωρά το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής την Τετάρτη 28 Ιουλίου και ώρα 18:00.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση 7ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2021.
  2. Κήρυξη απαλλοτρίωσης, με σκοπό δημόσιας ωφέλειας την κατασκευή και λειτουργία σχολικών κτηρίων, για την κάλυψη των επιτακτικών αναγκών σχολικής στέγης της ευρύτερης περιοχής Τσακού του Δήμου Αγ. Παρασκευής, (επί) του ακινήτου, που φέρεται να ανήκει, στην κυριότητα, νομή και κατοχή της Μιρέλας συζ. Αγγέλου Μαντά το γένος Ντασαμίρ και Χυσνιγέ Ρούτση, κατοίκου του Δήμου, βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Μπουμπουλίνας, στο Οικοδομικό Τετράγωνο (Ο.Τ.) 119, του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου και εμφαίνεται: α) με τα στοιχεία Α, Β , Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ, Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο, Α, στο, από Φεβρουάριος 2008, διάγραμμα, σε κλίμακα 1:500, που συντάχθηκε από τη διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, θεωρήθηκε από τον προϊστάμενό της,  συνοδεύει  την υπ’ αριθ. 11543/2011 απόφαση «Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Ο.Τ. 119) και καθορισμός όρων και περιορισμών δόμησης» του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και έχει δημοσιευθεί  σε φωτοσμίκρυνση (μαζί με την παραπάνω απόφαση), στο, με αριθμό, 79/5-5-2011, Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ), Τεύχος Αναγκαστικών Απαλλοτριώσεων και Πολεοδομικών Θεμάτων (ΑΑΠΠΘ), έχει έκταση 4.879,41 τετρ. μέτρα και έχει καθορισθεί με την προαναφερόμενη απόφαση του, ως άνω, αναπληρωτή υπουργού, για χώρο σχολείου, με συγκεκριμένους όρους και περιορισμούς δόμησης, σε αυτό και β) με τα στοιχεία (Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ, Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο, Α), και την ίδια έκταση (4.879,41τ.μ.) στο, από Ιούλιος 2021, κτηματολογικό διάγραμμα, σε κλίμακα 1:500, της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
  3. Λήψη απόφασης «Περί μίσθωσης  ή/και υπομίσθωσης ακινήτου ή ακινήτων, για την μετεγκατάσταση του αμαξοστασίου οχημάτων και μηχανημάτων έργου και του προσωπικού Καθαριότητας και Μηχανολογικού, του Δήμου.
  4. Λήψη απόφασης «Περί μακροχρόνιας μίσθωσης ακινήτου στην ευρύτερη περιοχή «Τσακού» του Δήμου, για την κατασκευή και λειτουργία απόλυτα αναγκαίων κοινωφελών χρήσεων (δημοτικά Ιατρεία, βρεφονηπιακός σταθμός κ.λπ.)».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet