Γ. Μυλωνάκης: Απολογισμός Β. Ζορμπά – Οι διοικήσεις αλλάζουν, η «συνταγή» αποτυχίας παραμένει ίδια…
Πολιτική

Γ. Μυλωνάκης: Απολογισμός Β. Ζορμπά – Οι διοικήσεις αλλάζουν, η «συνταγή» αποτυχίας παραμένει ίδια…

Με αφορμή τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής Αγίας Παρασκευής, ο επικεφαλής της παράταξης Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής, δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μυλωνάκης, σημειώνει ότι «η Αγία Παρασκευή μπορεί και πρέπει ν’ αλλάξει. Δεν υπάρχει πολυτέλεια να χαθεί κι άλλος χρόνος».

Ειδικότερα, το γραφείο Τύπου του συνδυασμού σημειώνει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά για την περίοδο 2019-2020 ανέδειξε τους λόγους για τους οποίους η Αγία Παρασκευή έχει μείνει «κολλημένη» χρονικά στο 2010, τότε που ο κ. Ζορμπάς αναδείχθηκε για πρώτη φορά δήμαρχος στην πόλη. Στα δέκα χρόνια που μεσολάβησαν, πέντε για τον νυν δήμαρχο μέχρι σήμερα και πέντε για τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, το «ταμείο» δείχνει μείον…

Γι’ αυτό και ο φετινός δημόσιος απολογισμός του κ. Ζορμπά μοιάζει «καρμπόν» με αυτούς των προηγούμενων χρόνων, ανεξαρτήτως του ποιος είναι στο «τιμόνι» του Δήμου. Β. Ζορμπάς και Γ. Σταθόπουλος συναγωνίζονται για το ποιος θα εφαρμόσει… καλύτερα την ίδια «συνταγή» αποτυχίας. Και τα καταφέρνουν περίφημα: το δείχνουν η ψηφιακή «γύμνια» του Δήμου, τα προβλήματα στην καθαριότητα, η εγκατάλειψη του πράσινου, οι διαταραγμένες σχέσεις διοίκησης και εργαζομένων, οι χαμένες «μάχες» με την καθημερινότητα των πολιτών στους παιδικούς σταθμούς, στην προσχολική εκπαίδευση, στα σχολεία της πόλης, στις αφιλόξενες υποδομές… Το δείχνουν τα δήθεν οραματικά έργα που μένουν για χρόνια στα «χαρτιά», περνώντας από το ένα προεκλογικό πρόγραμμα στο άλλο. Το δείχνουν οι ανούσιες προσωπικές αντιπαραθέσεις του νυν και του πρώην δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το δείχνουν όλα τα στοιχεία που παρουσίασε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής», Γιάννης Μυλωνάκης, στην τοποθέτησή του κατά την ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. για τον απολογισμό πεπραγμένων, οι βασικοί άξονες της οποίας παρουσιάζονται παρακάτω.

«Φθάνει πια. Η Αγία Παρασκευή μπορεί και πρέπει ν’ αλλάξει. Δεν υπάρχει πολυτέλεια να χαθεί κι άλλος χρόνος» σημειώνει σχετικά με τον πρώτο δημόσιο απολογισμό της σημερινής διοίκησης του Δήμου ο κ. Μυλωνάκης, για να προσθέσει:

Σε αυτόν τον πρώτο χρόνο θητείας του κ. Ζορμπά η παράταξη Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής κατέβαλε κάθε προσπάθεια να συμβάλει στη ομαλή λειτουργία του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου, μένοντας συνειδητά απέξω από τεχνητές εντάσεις και προσωπικά παιχνίδια αντιπαράθεσης. Την ίδια στιγμή καταθέσαμε και θα εξακολουθήσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον, συγκεκριμένες, ρεαλιστικές, εφαρμόσιμες προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Οι περισσότερες «έπεσαν στο κενό», αφού η συναίνεση και η σύνθεση είναι άγνωστες έννοιες για τον κ. Ζορμπά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet