Γ. Οικονόμου: Κατασπατάληση δημοτικού χρήματος από τη διοίκηση Ζορμπά
Πολιτική

Γ. Οικονόμου: Κατασπατάληση δημοτικού χρήματος από τη διοίκηση Ζορμπά

Για «κατασπατάληση δημοτικού χρήματος» από τη διοίκηση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, κάνει λόγο ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, Γιώργος Οικονόμου.

Συγκεκριμένα, μετά την τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η οποία διεξήχθη τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019, αναρτήθηκε το ακόλουθο σχόλιο του κ. Γ. Οικονόμου στη σελίδα της παράταξης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή. Κραυγαλέα επιχείρηση κατασπατάλησης του δημοτικού χρήματος από τη διοίκηση Ζορμπά. Έκαναν κριτική στη διοίκηση Σταθόπουλου και κάνουν χειρότερα.

46.665 ευρώ για προμήθεια διακοσμητικών ειδών χριστουγεννιάτικου στολισμού!!! Αλήθεια τον περσινό στολισμό τον πέταξαν;

27.745 ευρώ για τη συντήρηση, τοποθέτηση και φύλαξη εξοπλισμού… του χριστουγεννιάτικου στολισμού.

Αναθέσεις υπηρεσιών συμβούλων για υποστήριξη μη προσδιορισμένων αιτήσεων χρηματοδότησης, αλλά… προκαθορισμένης παχυλής αμοιβής. Αλήθεια οι μετακλητοί αμειβόμενοι σύμβουλοι και οι υπηρεσίες του Δήμου δεν επαρκούν; Και πολλά άλλα.

Μεγάλη πλέον η ευθύνη των δημοτικών παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης. Ξεκινάμε, όπως δεσμευθήκαμε, μία μεγάλη προσπάθεια για ουσιαστική ενημέρωση των δημοτών και κυρίως για την προστασία της δημοτικής περιουσίας.

Ανάρτηση του Γ. Οικονόμου με θέματα που συζητήθηκαν σε συνεδρίαση
της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet