Γ. Οικονόμου: Στόχος μας η νίκη και όχι η καταγραφή δυνάμεων
Πολιτική

Γ. Οικονόμου: Στόχος μας η νίκη και όχι η καταγραφή δυνάμεων

Ο τερματισμός της θητείας του νυν δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου και η μη επανεκλογή του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές αποτελεί το βασικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο του υποψηφίου δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιώργου Οικονόμου, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Επικοινωνία 94FM» και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Δεν είμαι θιασώτης της απλής αναλογικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο “Κλεισθένης” δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα στους δήμους», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου, ο οποίος κάνει ντεμπούτο ενασχόλησης με τα κοινά της Αγίας Παρασκευής σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι στόχος της νεοσύστατης παράταξής του Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή είναι η διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου και όχι απλά μία καταγραφή δυνάμεων.

«Δεν έχω κρύψει ότι είμαι μέλος της Ν.Δ., αλλά έχω ανοίξει την παράταξη σε όλα τα πολιτικά φάσματα», δήλωσε ο κ. Οικονόμου, υπογραμμίζοντας ότι «ουδέποτε διεκδίκησε κομματικό χρίσμα, εν αντιθέσει με άλλους συνυποψηφίους του».

«Ζω 30 χρόνια στην Αγία Παρασκευή και η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά ωρίμασε τα τελευταία 4 χρόνια. Με ενδιαφέρει ο Δήμος μου και η βαλτωμένη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια. Η Αγία Παρασκευή οπισθοδρομεί διαρκώς τα τελευταία χρόνια» τόνισε ο κ. Οικονόμου.

Κατέληξε τα λεγόμενά του ασκώντας κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή για τους χειρισμούς της στην αγορά της Βίλας Ιόλα, την κατασκευή των «πολύπαθων» δημαρχείου και κολυμβητηρίου, καθώς επίσης και στην τραγική κατάσταση του κυκλοφοριακού και της έλλειψης χώρων στάθμευσης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Οικονόμου στις «Δημοτικές Διαπλοκές», εκπομπή που πραγματοποιείται καθημερινά 11:00-13:00 στον «Επικοινωνία 94FM» με τους Δημήτρη Δημακόπουλο, Χρήστο Μαντζουράνη και Γιώργο Μισιάκα:

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet