Γ. Σταθόπουλος: Απάντηση στην “καταγγελιολογία” του πρώην δημάρχου
Πολιτική

Γ. Σταθόπουλος: Απάντηση στην “καταγγελιολογία” του πρώην δημάρχου

Με μία ολιγόλογη ανακοίνωση απαντά ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, στις σοβαρές καταγγελίες του τέως δημάρχου, Βασίλη Ζορμπά, για παρεμβάσεις της προέδρου του ΠΑΙΣΔΑΠ σε αίτηση γονέα σε παιδικό σταθμό της πόλης (Συνεχίζεται το «σφυροκόπημα» Ζορμπά κατά Σταθόπουλου για το ΠΑΙΣΔΑΠ).

Χαρακτηρίζοντας το όλο θέμα ως “παρεξήγηση”, ο δήμαρχος τονίζει ότι η το κοινοποίησε η ίδια η δημοτική αρχή και τελικώς διευθετήθηκε από την πρόεδρο του ΠΑΙΣΔΑΠ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής:

Η συνεχής προσπάθεια του πρώην δημάρχου Β. Ζορμπά να «επιβιώσει» στο δημοτικό τοπίο της Αγίας Παρασκευής με καταγγελίες κατά πάντων αποδεικνύει την αδυναμία του στην παραγωγή πολιτικού λόγου. Ο αποτυχών (μετά από μια τετραετία) πρ. δήμαρχος, υβριστής των πάντων στη θητεία του, ο οποίος πρόσφατα χρησιμοποίησε εκφράσεις πεζοδρομίου για το Σωματείο Καθαριότητας, επικαλείται την καταγγελία συνδημότισσας (καταγγελία που όχι μόνο δεν αποκρύψαμε, αλλά εμείς κοινοποιήσαμε), με την οποία έχουμε διευκρινίσει τα πάντα σε πολύ καλό κλίμα και επιλύσαμε την «παρεξήγηση», αποκαθιστώντας το δίκαιο αίτημά της, σε συνεργασία με την πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών.

Δεν θα τον παρακολουθήσουμε ούτε στα ψεύδη, ούτε στη δικομανία του. Έχουμε πολλή δουλειά καθημερινά σε όλα τα μέτωπα της πόλης. Συνεχίζουμε για 2η χρονιά τις Συνελεύσεις Συνοικιών που ο ίδιος είχε καταργήσει και προχωράμε σε πολλά έργα για την πόλη μας τα επόμενα χρόνια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet