Γ. Σταθόπουλος: Η Αγία Παρασκευή δεν έχει «σερίφη» κ. Ζορμπά
Πολιτική

Γ. Σταθόπουλος: Η Αγία Παρασκευή δεν έχει «σερίφη» κ. Ζορμπά

Για «ωμή επιθετικότητα και προσβολές» που «εξαπολύει «χωρίς καμιά αναστολή» ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, κάνει λόγο τέως δήμαρχος, Γιάννης Σταθόπουλος, με αφορμή τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 21/5.

«Κατά τη συνήθη του πρακτική (έχει προσβάλει βαρύτατα κατά καιρούς πολλούς δημάρχους της πόλης μας) και συχνά χωρίς καμία επεξεργασία των τοποθετήσεων του, έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι θα αγνοήσει αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου» τονίζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νίκη των Πολιτών και προσθέτει:

«Με κύρια και καθοριστική ευθύνη του αποκρύπτεται από τον Προϋπολογισμό του Δήμου συνεχιζόμενο έργο, επειδή δεν του αρέσει. Η παρανομία του αυτή, πέραν του ότι θα προσβληθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, δίνει δικαιώματα, όπως εξηγήθηκε στη συνεδρίαση, εναντίον των συμφερόντων του Δήμου μας».

«Η πόλη μας, ευτυχώς, δεν έχει σερίφη. Έχει εκλεγμένες αρχές και σοβαρά προβλήματα καθημερινότητας, με συγκεκριμένες ελλείψεις, που απαιτούν αναζήτηση χρηματοδοτήσεων, διάλογο και συναινέσεις» συμπληρώνει ο κ. Σταθόπουλος και καταλήγει στην ανακοίνωσή του:

«Αντ’ αυτών η δημοτική αρχή διαστρεβλώνει, προσβάλλει και μετατρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο σε αρένα. Είναι όχι μόνο λυπηρό, αλλά και αντίθετο με τις προσδοκίες όλων μας για το αύριο της Αγίας Παρασκευής, πόλης που τη διέσυρε πρόσφατα στο πανελλήνιο ο ίδιος ο δήμαρχός της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet