Γ. Σταθόπουλος: Η θλιβερή άγνοια του κ. Β. Ζορμπά
Πολιτική

Γ. Σταθόπουλος: Η θλιβερή άγνοια του κ. Β. Ζορμπά

“Είναι λυπηρό ένας πρώην δήμαρχος να μην γνωρίζει τις διαδικασίες σύνταξης του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου και επίσης λυπηρό να μην γνωρίζει τη διαφορά της Α΄ Φάσης του επιχειρησιακού σχεδίου που είναι ο Στρατηγικός Σχεδιασμός και της Β΄ Φάσης που είναι το ίδιο το Επιχειρησιακό Σχέδιο, σχέδιο στο οποίο γίνεται αναλυτική αναφορά στα έργα και τις πηγές χρηματοδότησης”.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του δημάρχου Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλου σχετικά με αντίστοιχη ανακοίνωση του τέως δημάρχου της πόλης για το θέμα (Β. Ζορμπάς: Έλλειψη ρεαλισμού και σοβαρότητας από τη δημοτική Αρχή).

“Ο Στρατηγικός Σχεδιασμός βρίσκεται ήδη σε διαβούλευση (είναι αναρτημένος στη σελίδα του Δήμου) και θα ψηφισθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, το δε επιχειρησιακό σχέδιο συντάσσεται στη συνέχεια και ψηφίζεται και αυτό από το Συμβούλιο”, τονίζεται από το γραφείο Τύπου, προσθέτοντας ότι “η ανακοίνωση του πρ. δημάρχου δείχνει δυστυχώς προχειρότητα και άγνοια”.

Τέλος, από τον Δήμο διευκρινίζεται ότι όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκλήθησαν δύο φορές στην παρουσίαση του σχεδίου του Στρατηγικού Σχεδιασμού στο αμφιθέατρο του “Δημόκριτου” (όπου όποιος επιθυμούσε έλαβε τον λόγο) και ευχαριστεί ιδιαίτερα όσες και όσους παραβρέθηκαν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet