Γ. Σταθόπουλος: Η ορκωμοσία δεν είναι δημόσιο θέαμα κ. Ζορμπά
Πολιτική

Γ. Σταθόπουλος: Η ορκωμοσία δεν είναι δημόσιο θέαμα κ. Ζορμπά

Στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής προτίθεται να πραγματοποιήσει την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου ο νεοκλεγείς δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, σύμφωνα τουλάχιστον με σχετική ανακοίνωση του νυν δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, που επικαλείται σχετικές πληροφορίες.

Μάλιστα, ο απερχόμενος δήμαρχος, στη σχετική ανακοίνωσή του, σημειώνει ότι ο κ. Ζορμπάς «δεν έχει επικοινωνήσει γι’ αυτό το θέμα με τη δημοτική μας κίνηση, αλλά και με τις άλλες, ούτε καν τηλεφωνικά», προσθέτοντας:

«Επί της ουσίας του θέματος, η πρώτη μας σκέψη είναι ότι επιδιώκει τη διοργάνωση “κομματικής” φιέστας. Δεν μπορούμε να βρούμε άλλη δικαιολογία. Αν όντως είναι θέμα χωρητικότητας κόσμου, η ορκωμοσία, που δεν είναι δημόσιο θέαμα για χειροκροτητές, άνετα μπορεί να γίνει στο εξαιρετικό αμφιθέατρο του Τεχνικού Λυκείου – ΤΕΛ (πρ. Μπαρμπίκα) ή και στο 2ο Γυμνάσιο, παρά το ότι εμείς επιμένουμε να γίνει στο δημαρχείο, όπως έγινε επί έντεκα (11) δημαρχιακές θητείες μέχρι τώρα στον Δήμο μας».

«Σε κάθε περίπτωση έδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν έχει καμιά διάθεση συναίνεσης. Εξάλλου από τις εκλογές της 2ας Ιουνίου και μετά αποφεύγει οποιαδήποτε θεσμική συνάντηση» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Σταθόπουλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet