Γ. Σταθόπουλος: «Πρώτη μεγάλη ΝΙΚΗ»
Πολιτική

Γ. Σταθόπουλος: «Πρώτη μεγάλη ΝΙΚΗ»

Ο υποψήφιος δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, απευθύνει μήνυμα προς τους δημότες του Δήμου, αναφορικά με το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών, στο οποίο, μεταξύ άλλων, ευχαριστεί όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους και καλεί όλους να τον στηρίξουν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Ακολουθεί το μήνυμα:

Πρώτη μεγάλη ΝΙΚΗ – Η Αγία Παρασκευή αλλάζει σελίδα

Οι εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 διαμόρφωσαν ένα καινούργιο δημοτικό τοπίο στην Αγία Παρασκευή λόγω της εξαιρετικής παρουσίας της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» που τιμήθηκε από το 29,7% του εκλογικού σώματος. Περίπου 6.900 συμπολίτες, άνδρες και γυναίκες, δηλαδή 1.600 περισσότεροι από το 2010, προσήλθαν στις κάλπες για να εμπιστευθούν το μέλλον της πόλης στη δημοτική μας προσπάθεια. Συσπειρώσαμε και ενώσαμε μεγάλο εύρος πολιτών από διαφορετικές παρατάξεις και κόμματα, σταθήκαμε σταθερά απέναντι στον διχαστικό λόγο του απερχόμενου δημάρχου και δώσαμε μία τίμια νικηφόρα μάχη με αξιοπρέπεια και ήθος χωρίς υποσχέσεις, ρουσφέτια και προσωπικές στρατηγικές.

Το αποτέλεσμα του α΄ γύρου των δημοτικών εκλογών είναι σαφές. Τα 2/3 των πολιτών της Αγίας Παρασκευής αποδοκίμασε τη δημοτική αρχή Ζορμπά.

Είμαστε οι νικητές των εκλογών, είμαστε η ελπίδα της Αγίας Παρασκευής και την ερχόμενη Κυριακή θα βρεθούμε στο τιμόνι του Δήμου.

Είμαστε έτοιμοι να ενώσουμε την πόλη μας και να συνεργαστούμε με όλους τους πολίτες για την αλλαγή στον Δήμο.

Συνεργασία, συμμετοχή, αλληλεγγύη και τοπική ανάπτυξη είναι οι άξονες που θα εφαρμόσουμε και θα στηριχθούμε για να πετύχουμε μεγάλη ΝΙΚΗ για όλο τον λαό της Αγίας Παρασκευής.

Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Σας καλώ να δώσουμε ενωμένοι τη μάχη της ερχόμενης Κυριακης.

Όλοι μαζί θα νικήσουμε.

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

Γιάννης Σταθόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet