Δεύτερος σταθμός της ΝΙΚΗΣ ο Τσακός
Πολιτική

Δεύτερος σταθμός της ΝΙΚΗΣ ο Τσακός

Με δεύτερο σταθμό τον Τσακό, συνεχίζεται η προεκλογική καμπάνια του επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  Αγίας Παρασκευής και υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, η οποία έχει ως στόχο την από κοινού με τους δημότες διαμόρφωση του προγράμματος της παράταξης για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου.

Πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η δεύτερη εκδήλωση με θέμα «Ακούμε την άποψή σας: Διαμορφώνουμε μαζί το Πρόγραμμά μας για τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου» στην αίθουσα των εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού Σχολείου στην οδό Μπουμπουλίνας στον ΤΣΑΚΟ από την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» την Κυριακή 16 Μαρτίου. Στην κατάμεστη αίθουσα, μετά την εισήγηση του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, αρκετοί πολίτες εξέφρασαν τις αγωνίες τους και τα μικρά ή μεγάλα προβλήματα της γειτονιάς.

Σημειώνουμε, μεταξύ άλλων, την παρουσία των δημοτικών συμβούλων Γερ. Βλάχου, Γ. Σιδέρη και Μαργ. Δημητρίου, η οποία ήταν και στο πάνελ της συζήτησης μαζί με τους Γ. Ρίζο, Τερψ. Γκιόκα, Δ. Σουσούδη, Δ. Μπεθάνη, Στ. Πασχαλίδη, Σωτ. Καραγιάννη και Π. Σκόνδρα, της προέδρου Μικρασιατών Β. Παπαγεωργίου, της προέδρου Γονέων του 5ου Γυμνασίου Ντ. Γερακιώτου, του προέδρου Συλλόγου Κατοίκων Τσακού Β. Σαββίδη, που έκανε ειδική τοποθέτηση για τα προβλήματα της περιοχής, άλλων μελών του Δ.Σ., του προέδρου Κατοίκων Κοντόπευκου Γ. Ματσούκα, της εκπροσώπου του Συλλόγου Ζωόφιλων Σύλβιας Ζαχαριάδου–Μίριγκ.

Οι εκδηλώσεις της «ΝΙΚΗΣ των Πολιτών» θα συνεχισθούν την ερχόμενη Κυριακή 23 Μαρτίου, στις 11 πμ στο 9ο Δημοτικό Σχολείο στα Πευκάκια.

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet