ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αγ. Παρασκευής: Δεν έχουμε υποδείξει συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο για την πόλη
Πολιτική

ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αγ. Παρασκευής: Δεν έχουμε υποδείξει συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο για την πόλη

«Δεν έχουμε υποδείξει συγκεκριμένο υποψήφιο δήμαρχο για την πόλη» επισημαίνει η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αγ. Παρασκευής.

Απευθυνόμενος προς τους πολίτες, και επιχειρώντας να απαντήσει σε δημοσιεύματα που φέρουν την Τοπική Οργάνωση να έχει υποδείξει τον υποψήφιο δήμαρχο που στηρίζει, ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αγίας Παρασκευής της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννης Καραγιαννάκης, επισημαίνει τα εξής:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Προβαίνουμε στην έκδοση του παρόντος Δελτίου Τύπου προκειμένου να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, σχετικά με την κυκλοφορία ανυπόστατων φημών από site της πόλης, που αφορούν την Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής και την υποτιθέμενη εμπλοκή της στην υπόδειξη συγκεκριμένου υποψηφίου δημάρχου για την πόλη μας.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αγ. Παρασκευής ουδέποτε έλαβε επίσημο αίτημα, με το οποίο να ζητείται η άποψή της ή έστω η περιγραφή της υπάρχουσας κατάστασης αναφορικά με τους υποψηφίους δημάρχους στην Αγία Παρασκευή. Ως εκ τούτου, καμία σχετική θέση δεν έχει διατυπωθεί από την Τοπική μας Οργάνωση.

Όταν και εάν μας ζητηθεί (η άποψή μας) και αφού συγκληθεί η Διοικούσα Επιτροπή της Τοπικής, θα ενημερώσουμε και το κόμμα, αλλά και όλους εσάς για την απόφαση που θα λάβουμε. Έως τότε, όμως, παρακαλούμε θερμά όλα τα τοπικά ειδησεογραφικά μέσα να είναι προσεκτικά στις πληροφορίες που μεταφέρουν στους δημότες της πόλης μας.

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αγίας Παρασκευής επιλέγει τον δρόμο της ενότητας. Είμαστε δε έτοιμοι να στηρίξουμε κάθε απόφαση του προέδρου μας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, δηλώνοντας παρόντες στον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet