Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής στις 29 Σεπτεμβρίου
Πολιτική

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής στις 29 Σεπτεμβρίου

Δύο συνεδριάσεις θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 18:00, με μοναδικό θέμα την «Έγκριση της Έκθεσης Πεπραγμένων Οικονομικής Επτροπής Α’ Εξαμήνου έτους 2021», με εισηγητή τον προεδρο της Ο.Ε. και δήμαρχο, Β. Ζορμπά.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει νέα συνεδρίαση, στις 18:30, με τα εξής θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση 10ης Αναμόρφωσης και Προϋπολογισμού Οικονομικού Έτους 2021 (εισήγηση: αντιδήμαρχος – Τ. Κωστόπουλος).
  2. Ακύρωση της αρ. 85/2021 Α.Δ.Σ και λήψη εκ νέου απόφασης για την έγκριση αποτίμησης και καταβολής των ΜΑΠ (Μέσων Ατομικής Προστασίας) σε χρήμα στους δικαιούχους εργαζόμενους του Δήμου Αγίας Παρασκευής για τα έτη 2019 και 2020 (εισήγηση: αντιδήμαρχος – Τ. Κωστόπουλος).
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποστολή αντιπροσωπείας στην ετήσια τακτική συνεδρίαση της ΚΕΔΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 14-16/10/2021 στη Θεσσαλονίκη (εισήγηση: δήμαρχος – κ. Β. Ζορμπάς).
  4. Λήψη απόφασης για τη χωροθέτηση δύο θέσεων στάθμευσης για την ασφαλή επιβίβαση-αποβίβαση νηπίων από/προς τον παιδικό σταθμό στην διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Ευ. Γιαβάση (εισήγηση: πρόεδρος ΕΠΖ. – δήμαρχος – κ. Β. Ζορμπάς).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet