Είδη πρώτης ανάγκης  πρόσφερε η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Αγ. Παρασκευής στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία»
Πολιτική

Είδη πρώτης ανάγκης πρόσφερε η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Αγ. Παρασκευής στην Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία»

Χαμόγελα χαρίζει σε παιδιά που το έχουν ανάγκη η ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής προσφέροντας είδη που χρειάζονται ώστε να νιώσουν ακόμη περισσότερο τη χαρά και το κλίμα των εορτών.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ, Δ. Αλεφαντής, το Δ.Σ. και τα μέλη, με τη συνεργασία των γνωστών εταιρειών ΙΚΕΑ και ΙNTERSPORT του ομίλου FOURLIS, πρόσφεραν σε όλα τα παιδιά του Ιδρύματος Εστία Κοριτσιού «Φιλοθέη η Αθηναία», που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, κλινοσκεπάσματα, τρόφιμα και ρουχισμό.

Το ίδρυμα παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα και υποστήριξη σε κορίτσια ηλικίας από 8 ετών. Το Ίδρυμα παρέχει στέγη, εκπαίδευση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ηθική διαπαιδαγώγηση, συμβουλευτική και συναισθηματική υποστήριξη με τη βοήθεια κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων, επιδιώκοντας να προστατεύσει τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, προετοιμάζοντάς τα για το αύριο.

«Η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Αγίας Παρασκευής θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που το έχουν ανάγκη, στηρίζοντας και ενισχύοντας έμπρακτα το έργο των κοινωνικών φορέων», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Τοπική Οργάνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet