Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία της παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή
Πολιτική

Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία της παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

Παρουσία φίλων της παράταξης, έγιναν το βράδυ της Δευτέρας 17 Δεκεμβρίου 2018 τα εγκαίνια των γραφείων της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιώργος Οικονόμου και τα στελέχη της παράταξης υποδέχτηκαν τους πολίτες που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση. Τα εγκαίνια ξεκίνησαν με τον καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο π. Σταύρος Τρικαλιώτης.

Χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν οι: Θεόδωρος Φορτσάκης, βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ., καθηγητής νομικής και πρώην πρύτανης του ΕΚΠΑ, Αθανάσιος Καββαδάς, βουλευτής Λευκάδας της Ν.Δ., Γιώργος Στύλιος, βουλευτής Άρτας της Ν.Δ., η γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος και πολιτευτής της Ν.Δ. Ζωή Ράπτη, ο γραμματέας Παραγωγικών Τομέων, πολιτευτής της Ν.Δ. Βασίλης Ξυπολυτάς.

Ο κ. Οικονόμου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερα τον πατέρα Σταύρο για την ευλογία του και τις ευχές του.

Στο ξεκίνημα της ομιλίας του τόνισε: «Είναι για μένα μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να βλέπω πολλούς και καλούς φίλους και πολλούς εκλεκτούς συμπολίτες μας που μας στηρίζουν στη μεγάλη μας προσπάθεια. Σήμερα εγκαινιάζουμε τα γραφεία μας. Ένα χώρο που θα μας βοηθήσει να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας. Να μαζευόμαστε, να συναντιόμαστε, να υποδεχόμαστε. Αλλά και να γνωρίσουμε, όλοι μας, πολλούς συμπολίτες μας, με τους οποίους μοιραζόμαστε προβληματισμούς, ανησυχίες κι ελπίδες. Θέλω το γραφείο αυτό να το θεωρείτε όλοι σας και δικό σας χώρο. Εμείς – από τώρα μέχρι τις εκλογές – θα το έχουμε σαν το δεύτερό μας σπίτι. Αλλά πρέπει να θυμόμαστε όλοι κάτι: Τις εκλογές δεν θα τις κερδίσουμε από εδώ. Τις εκλογές θα τις κερδίσουμε στο δρόμο.  Θα τις κερδίσουμε στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής, στα γραφεία συλλόγων και σωματείων, στα μαγαζιά της πόλης, στα στέκια της. Στα σπίτια των συμπολιτών μας που θα μας κάνουν την τιμή να μας ανοίξουν τις πόρτες τους για να συζητήσουμε για το κοινό μας μέλλον. Εδώ μέσα θα οργανωνόμαστε, αλλά εκεί έξω θα αναπτύσσουμε τη δράση μας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προβλήματα της πόλης και τόνισε ότι: «Οι προσωπικές φιλοδοξίες, οι αγκυλώσεις και οι ρεβανσισμοί του καθενός που πολιτεύεται, είναι δευτερεύοντα ζητήματα. Αυτά απασχολούν μόνο τους ίδιους. Και καλό θα είναι να το συνειδητοποιήσουν. Θα σας πω κάτι με απόλυτη ειλικρίνεια. Δεν είναι δική μου δουλειά να κάνω υποδείξεις σε κανέναν. Ο καθένας, όμως, καλό είναι να καταλαβαίνει πότε κλείνει ένας κύκλος. Οι περισσότεροι υποψήφιοι στον Δήμο μας σήμερα, άλλωστε, έχουν κριθεί και ξανακριθεί από τους συμπολίτες μας. Έχουν δοκιμαστεί. Οι πολίτες ξέρουν τι να περιμένουν από αυτούς».

Μετά αναφέρθηκε στην παρούσα δημοτική Αρχή και σημείωσε ότι: «Αποδείχθηκε κατώτερος, πολύ κατώτερος των περιστάσεων και των προσδοκιών όσων τον εξέλεξαν. Έδειξε στην πράξη, δυστυχώς, ο κ. Σταθόπουλος, ότι δεν έχει σχέδιο. Δεν έχει ιδέες. Δεν έχει τη δύναμη να πάει την Αγία Παρασκευή μπροστά. Δοκιμάστηκε, απέτυχε και πρέπει να φύγει. Και έδειξε στην πράξη και κάτι ακόμα. Ότι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί, για το καλό της πόλης μας, την προνομιακή σχέση που έχει με την κ. Δούρου λόγω κομματικής ταύτισης. Δυστυχώς, η Αγία Παρασκευή έμεινε ουραγός στην εκταμίευση πόρων της Περιφέρειας. Φανταστείτε πώς μπορεί να λειτουργήσει με άλλο περιφερειάρχη που δεν έχει τα ίδια πολιτικά χαρακτηριστικά».

Ακολούθως επισήμανε: «Θέλουμε να φυσήξει ένας άνεμος ανανέωσης στα δημοτικά μας πράγματα. Θέλουμε να κάνουμε την Αγία Παρασκευή από άπολη πόλη – πρωτεύουσα πόλη. Και για αυτό είμαστε εδώ. Αυτό θέλουμε  να εκφράσουμε. Δεν είναι μόνο το όνομα του συνδυασμού μας. Είναι η ίδια η φιλοσοφία του. Η δημοτική μας παράταξη έχει νέα πρόσωπα. Ενώνει πολίτες από όλους τους χώρους. Έχει ξεκάθαρες προγραμματικές προτεραιότητες, τις οποίες ξεκινάμε να παρουσιάζουμε πιο αναλυτικά τους επόμενους μήνες. Και προσήλωση σε έναν και μόνο στόχο: Να κάνει καλύτερη τη ζωή των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής».

Ο κ. Οικονόμου έδωσε έμφαση στις οκτώ προτεραιότητες του προγράμματός του και κλείνοντας την ομιλία του ανέφερε ότι: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Θα τον διανύσουμε με δυναμισμό, με αποφασιστικά βήματα και με το κεφάλι ψηλά. Ελάτε να τον διανύσουμε μαζί! Όλοι μαζί, να κάνουμε μια Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή!».

Μηνύματα απέστειλαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο βουλευτής της Ν.Δ., πρώην υπουργός και πρόεδρος της Ν.Δ. Γιάννης Πλακιωτάκης, καθώς και ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς και ο βουλευτής Γιώργος Αμυράς. Στα εγκαίνια παρέστησαν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικών Συνταξιούχων και πρόεδρος του Συλλόγου «Αη Γιάννη», Παναγιώτης Βαβουγυιός, ο γραμματέας Οργανωτικού του Ποταμιού, Γιώργος Γκαρής, οι πολιτευτές της Ν.Δ. Μαριάνθη Καφετζή και Σωτήρης Ησαΐας, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κονταξής και Γιάννης Σιδέρης, ο πρόεδρος Κρητών, Μάκης Κρασανάκης, ο πρόεδρος, Παναγιώτης Πανουτσακόπουλος και ο τ. πρόεδρος, Βασίλης Σαββίδης, ο πρόεδρος Πευκακίων, Χρήστος Λαμπρινάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Κοσμάς Αιτωλός», Αντώνης Μαυράκης, ο πρόεδρος Εφέδρων Αξιωματικών Αν. Αττικής, Θόδωρος Μπριάνης, οι πρόεδροι των αθλητικών σωματείων Γιώργος Καράμπελας, Γιάννης Σερκεδάκης, Μάκης Κεχρής και Γιάννης Πάνου, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Αη Γιάννη», Βαγγέλης Θεοδοσόπουλος, η γενική γραμματέας της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών, Δήμητρα-Ινές Αγγελή, ο τ. συμπαραστάτης του Δημότη, Στρατής Γραμματίδης, η τ. πρόεδρος Β3 ΝΟΔΕ, Αργυρώ Ζέρβα, ο δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων Κώστας Φαράκλας. Επίσης, παρευρέθηκαν η Βίκυ Πεζίρη του Ροταριανού Ομίλου, ο Αλέξανδρος Κωστόπουλος, πρόεδρος Συνδέσμου Οικονομικών Διευθυντών, ο Δημήτρης Αλεφαντής, τ. αντιδήμαρχος, η Νιόβη Καλλέργη, ο Σάββας Αντωνιάδης, ο Χρήστος Καινούργιος, ο Αντώνης Πεντάρης και πολλοί άλλοι εκπρόσωποι του επιχειρείν, καθώς και ανώτατοι ε.α. αξιωματικοί των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Με ανακοίνωσή της η παράταξη ευχαριστεί όλους τους καλεσμένους και τους πολίτες του Δήμου που μας τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και ιδιαίτερα αυτούς που, ενώ δεν μπόρεσαν, λόγω της κοσμοσυρροής, να εισέλθουν στους χώρους των γραφείων, περίμεναν υπομονετικά στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο να τελειώσει η εκδήλωση για να ευχηθούν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet