Εκδηλώσεις από το ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ
Πολιτική

Εκδηλώσεις από το ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ

Δύο σημαντικές εκδηλώσεις προγραμματίζει το δημοτικό σχήμα ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στη Αγία Παρασκευή. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

  1. Πολιτισμός στην Αγ. Παρασκευή…εκδηλώσεις – φιέστες, ανύπαρκτοι χώροι, καμιά στήριξη στην ερασιτεχνική δημιουργία! Και βέβαια…όλα στους ιδιώτες, όλα για το κέρδος! Υπάρχει κι άλλη λογική, άλλος δρόμος: Ο πολιτισμός είναι ανάγκη, είναι αγαθό. Δεν τον “ψωνίζουμε” στα super – market της τέχνης, οργανωνόμαστε, ενισχύουμε τους δημιουργούς, προβάλλουμε την τέχνη που γεννιέται από την κοινωνία. Ανοίγουμε τη συζήτηση με τους κατοίκους, τους πολιτιστικούς φορείς και όλες τις συλλογικότητες που παράγουν πολιτισμό! Την Πέμπτη 10/4, στις 7.00 μ.μ. στο δημαρχείο της Αγ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ συζήτηση με θέμα: “Με αφορμή το CINE – Σχολείο: Πολιτισμός – εμπόρευμα ή πολιτισμός κοινωνικό αγαθό; Οργανωνόμαστε και διεκδικούμε…”. Ομιλητές: Σπύρος Αλεξίου, υποψήφιος δήμαρχος, Αλέξανδρος Κουτσούκος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Προλογίζει και συντονίζει η Κωνσταντίνα Παυλοπούλου – Παπανάγνου, υποψ. δημοτική σύμβουλος
  2. Αποφασίζουμε για τους υποψηφίους μας, με την ίδια διαδικασία που αποφασίζουμε πάντα: ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ “ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ” για τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου, Σάββατο 12/4, 6.00 μ.μ. στο ΠΕΤΡΙΝΟ, πρ. Στρατόπεδο Σπυρούδη (ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ). Και το χαιρόμαστε: Θα ακολουθήσει στις 9.30 μ.μ. λαϊκό γλέντι και συλλογική κουζίνα που θα ντύσει με νότες η πιο μελωδική παρέα της πόλης μας, η “ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΘΑΛΗ”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet