Η ΔΗΜΤΟ Αγίας Παρασκευής βράβευσε όσους διετέλεσαν πρόεδροι της Τοπικής της Ν.Δ. στην πόλη
Πολιτική

Η ΔΗΜΤΟ Αγίας Παρασκευής βράβευσε όσους διετέλεσαν πρόεδροι της Τοπικής της Ν.Δ. στην πόλη

Την Κυριακή 19 Μαίου πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Αγίας Παρασκευής για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας. Στο συνεδριακό κέντρο του «Δημόκριτου» κυβερνητικά στελέχη, ευρωβουλευτές, και συμπολίτες «ταξίδεψαν σε μια συγκινητική αναδρομή στο παρελθόν της μεγάλης μας παράταξης», όπως αναφέρει η ανακοίνωση της οργάνωσης. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Δημήτρης Αλεφαντής βράβευσε όλους τους προκατόχους του, που διετέλεσαν στην Τοπική της πόλης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι δύο αντιπρόεδροι του κόμματος, Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, η υπουργός εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, ο αν. υπουργός Οικονομίας Νίκος Παπαθανάσης, η αν. κοινοβουλευτική εκπρόσωπος Ζωή Ράπτη, το μέλος της κεντρικής επιτροπής Μάρθα Σαμαρά καιη πρώην ευρωβουλευτής Ελευθερία Μπερνιδάκη-Αλντούς.

Από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές παραβρέθηκαν ο: Βανέσα Αρχοντίδου, Σπύρος Καρανικόλας, Δημήτριος Κατσαούνης, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Βασίλης Κοντοζαμάνης, Ελεονώρα Μελέτη, Λεονάρδος Μπελέρης (αδελφός Φρέντυ Μπελέρη), Νίκος Στέφος, Λυδία-Αντωνία Τρακατέλη, Νιόβη Χριστοπούλου και Έυη Χριστοφιλοπούλου.

Επίσης παραβρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος Βορείου Τομέα Νίκος Χιωτάκης, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Αττικής και πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Αντώνης Σιδέρης, ο πρώην δήμαρχος Χολαργού Δημήτρης Νικολάου, ο πρώην αντιδήμαρχος Δικαίος Λεβάκος, ο πρώην αντιδήμαρχος Δημήτρης Κονταξής, ο πρώην αντιδήμαρχος Νικόλαος Ζόμπολας, ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας Βασίλης Σάρκουλας, ο επικεφαλής της παράταξης Όραμα για την Αγία Παρασκευή Κωνσταντίνος Τσιαμπάς, ο αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος της Τοπικής Πάνος Ξενάκης, η δημοτική σύμβουλος και αντιπρόεδρος της Τοπικής Θεοδώρα Ρουμελιώτη, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Καράντζαλος και η δημοτική σύμβουλος Νατάσα Σοφού. Επιπρόσθετα, η πρόεδρος Β1 ΟΝΝΕΔ Φαίη Ευθυμιοπούλου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ της πόλης Μιχάλης Γρηγοριάδης, καθώς και πρόεδροι άλλων Τοπικών, όπως η Χριστίνα Πατρικάκου, πρόεδρος Χαλανδρίου, ο Γιάννης Παπαγεωργίου, πρόεδρος Φιλοθέης – Ψυχικού, η Ντίνα Καλλιοτζή, πρόεδρος Χολαργού – Παπάγου, η Ιωάννα Ξύδα, πρόεδρος Μαρκοπούλου, ο Αλέξανδρος Παπαχρήστου, πρόεδρος Γαλατσίου, ο πρόεδρος του συλλόγου «Αληλλεγύη για όλους» Βασίλης Σαββίδης, ο πρόεδρος Εφέδρων Αξιωματικών Θοδωρής Μπριάνης, η πρόεδρος Ρουμελιωτών Ανατολικής Αττικής Αγγελική Σκοτίδα, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Απανταχού Μανιατών Χρήστος Γιαννακάκος, ο ταμίας του οργανισμού «Φάρος Τυφλών» Χρήστος Κορομηλάς, η εκπρόσωπος του συλλόγου «Δεσμοί Αλληλεγγύης» Κωνσταντίνα Μανωλοπούλου, ο πρόεδρος συλλόγου Ηπειρωτών Νικόλαος Ρόδης.

Οι πρόεδροι που βραβεύτηκαν για τις υπηρεσίες τους στην Τοπική ήταν οι Ιωάννης Σοφός, Πολυχρόνης Μανιώτης, Σάββας Αντωνιάδης, Σταμάτης Φώλας, Κων/νος Στεροδήμας, Μάχη Σιδέρη, Βάσω Στασινοπούλου, Βασίλης Στασινόπουλος, Χρήστος Κωστόπουλος, Κάτια Κορασίδου, Ιωάννης Γεωργίου και Μανώλης Κωνσταντακόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet