Η Θεοδώρα Παππά στον συνδυασμό του Γιώργου Οικονόμου
Πολιτική

Η Θεοδώρα Παππά στον συνδυασμό του Γιώργου Οικονόμου

Με τον δημοτικό συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Οικονόμου, κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος η κ. Θεοδώρα Παππά.

«Η Θεοδώρα Παππά είναι μία έμπειρη και καταξιωμένη γυναίκα στον τομέα της εκπαίδευσης. Μας τιμά η απόφασή της να συμπορευθούμε στη μάχη που θα δώσουμε για να χτίσουμε το μέλλον της πόλης μας. Από τη θέση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου, με την ευρύτερη κοινωνική της δράση και αποδοχή, αλλά και την εμπειρία της στα θέματα παιδείας, θα μας βοηθήσει σημαντικά. Μαζί θα κάνουμε μία Νέα Αρχή στην Αγία Παρασκευή» δηλώνει για την υποψηφιότητα ο επικεφαλής του συνδυασμού.

Από την πλευρά της η υποψήφια έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είμαι συνταξιούχος και αποφάσισα, ύστερα από ώριμη σκέψη, να ενεργοποιηθώ ως υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

»Στηρίζω ανεπιφύλακτα τον Γιώργο Οικονόμου στην προσπάθειά του. Κοινό μας όραμα και στόχος είναι να αγωνιστούμε, με ήθος και δυναμισμό, για την ποιοτική αναβάθμιση του Δήμου, όχι με λόγια, αλλά με έργα και πράξεις».

Ποια είναι η Θεοδώρα Παππά

Γεννήθηκε στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων το 1955. Είναι παντρεμένη με τον απόστρατο αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού Αλέξανδρο Παπαϊωάννου και έχει δύο κόρες.

Αποφοίτησε από τη Φιλολογική Σχολή του πανεπιστήμιου Ιωαννίνων και έχει υπηρετήσει ως εκπαιδευτικός στα Χανιά, την Κέρκυρα, τη Νέα Ιωνία και από το 1999 στο 3ο Γυμνάσιο Αγίας παρασκευής, ως καθηγήτρια, υποδιευθύντρια και διευθύντρια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet