Η Μαρκέλλα Καζαμία εντάσσεται στην ομάδα της Νίκης των Πολιτών Αγίας Παρασκευής
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Η Μαρκέλλα Καζαμία εντάσσεται στην ομάδα της Νίκης των Πολιτών Αγίας Παρασκευής

Η δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής καλωσορίζει τη Μαρκέλλα Καζαμία στην ομάδα της.

Η Μαρκέλλα είναι κάτοικος της πόλης από 30ετίας, στην οδό Ηπείρου στον Τσακό, και είναι απόφοιτος του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και του Πανεπιστημίου Marc-Bloch-Strasbourg II, με εξειδίκευση στην τεχνική και λογοτεχνική μετάφραση. Είναι επίσης κάτοχος MBA στον τομέα της Επικοινωνίας από το Hellenic American University.

Έχει απασχοληθεί ενεργά στον τομέα της Επικοινωνίας σε γνωστές εταιρείες Δημοσίων Σχέσεων, με εξειδίκευση σε θέματα εταιρικής επικοινωνίας, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, οργάνωσης και διαχείρισης εκδηλώσεων.

Μέσω της εταιρίας της, React Communications, αναλαμβάνει προγράμματα επικοινωνίας και μάρκετινγκ, οργάνωσης θεατρικών παραγωγών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για θέατρα, θεατρικούς οργανισμούς ή μεμονωμένων παραγωγών.

Ασχολείται, τέλος, ερασιτεχνικά με τη γραφή και τη διασκευή κειμένων για το θέατρο, όπως και εθελοντικά στην οικολογική οργάνωση WWF–Greece.

«Η ένταξη της Μαρκέλλας στη Νίκη των Πολιτών μάς δίνει μεγάλη χαρά. Η βοήθειά της σε ζητήματα πολιτισμού και επικοινωνίας θα είναι πολύτιμη» σημειώνει η παράταξη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet