«Η συμμετοχή είναι υποχρέωση»
Πολιτική

«Η συμμετοχή είναι υποχρέωση»

dimitriouΜε τη δημοτική παράταξη ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ενώνει τις δυνάμεις της η πλέον ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση, όπως τονίζει η ίδια, στο πρόσωπο κοινωνικής αλληλεγγύης που βγάζει προς τα έξω η παράταξη του κ. Γιάννη Σταθόπουλου.

Στην ανακοίνωσή της, η κ. Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη αναφέρει:

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές βρίσκουν τη χώρα, αλλά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Οι πολίτες, όλοι μας, καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις μέσα σε ένα τοπίο στα όρια της ανθρωπιστικής κρίσης για τη χώρα και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην εντατική: με μεγάλες μειώσεις πόρων και με επιτροπείες που μας επιβάλουν τα μνημόνια.

Ακριβώς σε αυτό το πλαίσιο η συμμετοχή όλων είναι υποχρέωση. Υποχρέωση για να αλλάξουν τα πράγματα και στον Δήμο μας, που απαξιώνεται καθημερινά από τη Δημοτική Αρχή Ζορμπά.

Τα τρία τελευταία χρόνια παρακολούθησα, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, τη δραστηριότητα της παράταξης «ΝΙΚΗ για την Αγία Παρασκευή» και του επικεφαλής της Γιάννη Σταθόπουλου.

Είδα συνέπεια, συνέχεια και αγωνιστική στάση, από το δύσκολο μετερίζι της αντιπολίτευσης, στο σύνθημα να «υπερασπιστούμε την κοινωνία».

Είδα πολλαπλές δράσεις ουσιαστικής αλληλεγγύης, πολίτες εθελοντές που ανιδιοτελώς προσφέρουν, ξεφεύγοντας από την παραδοσιακή στάση «αντιπολιτευτικής μιζέριας»

Και όντας δεκαπέντε χρόνια στα κινήματα αλληλεγγύης, γνωρίζω τη δυσκολία τέτοιων κινήσεων, ιδιαίτερα χωρίς «ομπρέλα».

Έτσι, συνεκτιμώντας το ήθος, την καθημερινή παρουσία και τη συνεχή δράση της Κίνησης όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που αναγνωρίζει όλη η τοπική κοινωνία, αποφάσισα να συμμετέχω στην παράταξη της ΝΙΚΗΣ. Σε κοινή μας απόφαση με τον Γιάννη Σταθόπουλο, συμμετέχω και στο ψηφοδέλτιο για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με στόχο να κάνουμε τον Δήμο μας ένα Δήμο που θα στέκεται δίπλα στο πολίτη με αλληλεγγύη και όραμα.

Δημητρίου-Καβρουδάκη Μαργαρίτα

Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet