Η Χριστίνα Στεφανίδου κάνει… Νέα Αρχή στην Αγ. Παρασκευή
Πολιτική

Η Χριστίνα Στεφανίδου κάνει… Νέα Αρχή στην Αγ. Παρασκευή

Τη Χριστίνα Στεφανίδου καλωσορίζει στο δυναμικό της η δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

«Η Χριστίνα είναι μία καλλιτεχνική προσωπικότητα, με αξιόλογη πορεία και εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό, που επέστρεψε στην χώρα μας και δραστηριοποιείται επαγγελματικά με μεγάλη επιτυχία. Είμαι βέβαιος ότι θα φέρει έναν νέο αέρα καλλιτεχνικής δημιουργίας που τόσο χρειάζεται η πόλη μας. Μαζί θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα πολιτιστικό περιβάλλον πρωτότυπο και ελκυστικό για τους δημότες, να δώσουμε προοπτική στην καλλιτεχνική δημιουργία, να κάνουμε μία Νέα Αρχή στα πολιτιστικά δρώμενα  της Αγίας Παρασκευής», σημειώνει σχετικά ο επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Οικονόμου.

Από την πλευρά της, η κ. Στεφανίδου σχολιάζει για τη συνεργασία της με τη Νέα Αρχή:

«Μεγάλωσα στην Αγία Παρασκευή και επέστρεψα στο σπίτι μου μετά από δώδεκα χρόνια σπουδών και εργασιακής εμπειρίας στην Νέα Υόρκη. Η Αγία Παρασκευή με κέρδισε από την πρώτη στιγμή, με τις γειτονιές της, τα πάρκα της, τη φυσική της ομορφιά και πάνω απ’ όλα με τους ανθρώπους της.

»Θέλω να συμμετέχω στις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις της, για να φτιάξουμε  μία πόλη σύγχρονη και καλύτερη για τους πολίτες της. Ο Γιώργος Οικονόμου είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας, γιατί έχει σχέδιο και όραμα, γιατί μπορεί να δώσει λύσεις.

Ποια είναι η Χριστίνα Στεφανίδου

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Αγία Παρασκευή.

Αποφοίτησε από το American Community School (ACS) και συνέχισε τις σπουδές της στο Αμερικανικό Κολλέγιο Deree, όπου σπούδασε Ιστορία της Τέχνης. Συνέχισε τις σπουδές της στο Magdalen College του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, όπου πραγματοποίησε κλασικές σπουδές, με έμφαση στο αρχαίο ελληνικό δράμα.

To 2005 μετακόμισε στην πόλη της Νέας Υόρκης για να παρακολουθήσει τριετές πρόγραμμα στη Θεατρική Σχολή Neighborhood Playhouse, όπου εξειδικεύτηκε στην τεχνική υποκριτικής Meisner και έλαβε πτυχίο Bachelor of Arts.

Εν συνεχεία εργάστηκε στη Νέα Υόρκη. Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως δημιουργικός διευθυντής της Opera Galleries, όπου συμμετείχε στη δημιουργία και την παραγωγή πολλών επιτυχημένων παραστάσεων για διάσημους σύγχρονους καλλιτέχνες, που έχουν καθιερωθεί στο καλλιτεχνικό στερέωμα της Νέας Υόρκης.

Αργότερα εργάστηκε στο πρακτορείο Mirrorball, που ειδικεύεται σε εκδηλώσεις μάρκετινγκ για πολύ διάσημες εταιρείες. Στο συγκεκριμένο πρακτορείο, ως ο πιο στενός συνεργάτης του δημιουργικού διευθυντή και ιδρυτή του, συμμετείχε στους τομείς του σχεδιασμού, της εκπαίδευσης, αλλά και στη διοργάνωση εκδηλώσεων στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της επιχείρησης.  

Το 2013 προσελήφθη ως δημιουργική διευθύντρια και εκτελεστική παραγωγός σε εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων, κυρίως καλλιτεχνικών που σχετίζονται με τη μουσική και το θέαμα.

Το 2017 επέστρεψε στην Αθήνα και ασχολείται με τη μουσική, ως DJ και παραγωγός. Παράλληλα με τη μουσική, το 2019 δημιούργησε την εταιρεία Cosmic Supernova που εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών με πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες και προσεγγίσεις στους τομείς των επιχειρήσεων, των ξενοδοχείων, fashion brands, εκδηλώσεων και πολλών άλλων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet