Κατεβαίνει και πάλι στις αυτοδιοικητικές εκλογές η παρέμβαση Φυσάει Κόντρα
Πολιτική

Κατεβαίνει και πάλι στις αυτοδιοικητικές εκλογές η παρέμβαση Φυσάει Κόντρα

Η δημοτική παρέμβαση Φυσάει Κόντρα θα δώσει και πάλι το «παρών» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019.

Η σχετική ανακοίνωση της κίνησης αναφέρει:

Το Φυσάει Κόντρα αποτελεί μια μαχητική φωνή στην πόλη, που συγκροτήθηκε από τα κάτω και δημοκρατικά μέσα από πλατιές συνελευσιακές διαδικασίες στις οποίες συμμετείχαν αγωνιστές και δυνάμεις της Αριστεράς και των τοπικών κινημάτων. Συμμετείχε για πρώτη φορά στις εκλογές του 2014, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 1.000 ψήφους και ποσοστό περίπου 4,5%.

Από τότε πολλά άλλαξαν, όχι όμως και η ανάγκη για μια ενωτική ανατρεπτική συλλογικότητα στη γειτονιά, ούτε η επιλογή του Φυσάει Κόντρα να λαμβάνει όλες του τις αποφάσεις δημοκρατικά, μέσα από μαζικές ολομελειακές γενικές συνελεύσεις. Έτσι αποφασίζει και για την εκλογική του τακτική.

Σε μαζική συνέλευση που έλαβε χώρα την Παρασκευή 1 Φλεβάρη, το Φυσάει Κόντρα αποφάσισε να συμμετάσχει στις εκλογές του Μαΐου και να απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα συμμετοχής και συστράτευσης σε όλες και όλους τους πολίτες και τις αγωνιζόμενες δυνάμεις της πόλης.

Σε νέα συνέλευση, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 25 Φλεβάρη, στις 7.00μ.μ., στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, με τον ίδιο αμεσοδημοκρατικό τρόπο, θα αποφασίσει για την εκλογική του διακήρυξη και την επιλογή του/της επικεφαλής.

Σας καλούμε όλους και όλες να συμμετέχετε και να στηρίξετε την ενωτική ανατρεπτική φωνή του «Φυσάει Κόντρα».

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet