«Λάβρος» ο Κ. Τσιαμπάς κατά του Γ. Σταθόπουλου και του Γερ. Βλάχου
Πολιτική

«Λάβρος» ο Κ. Τσιαμπάς κατά του Γ. Σταθόπουλου και του Γερ. Βλάχου

Με βαριές εκφράσεις καταφέρεται ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής Κωνσταντίνος Τσιαμπάς κατά του δημάρχου, Γιάννη Σταθόπουλου και του προέδρου του Σώματος, Γεράσιμου Βλάχου, με αφορμή την Ειδική Συνεδρίαση για τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής Αρχής για το 2016.

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας κατηγορεί τους δύο άνδρες για «αντιδημοκρατικές ενέργειες» και «ετσιθελική συμπεριφορά», που -όπως υποστηρίζει» διέλυσαν την ειδική συνεδρίαση, μετατρέποντας τη συζήτηση από δημοκρατικό διάλογο σε «μονόλογο των δύο ηγεμόνων».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Κ. Τσιαμπά:

Για άλλη μια φορά,  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με καταφανέστατη την αδυναμία του κ. δημάρχου  να τον ελέγξει, με αντιδημοκρατικές ενέργειες και ετσιθελική συμπεριφορά, διέλυσε την Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα  «Απολογισμός  Πεπραγμένων της δημοτικής Αρχής  για το 2016», αφού πρώτα την απαξίωσαν και ανάγκασαν το σύνολο της αντιπολίτευσης και εκπροσώπους συλλόγων ν’ αποχωρήσουν. Μία παράταξη παρέμεινε στις  θέσεις του ανύπαρκτου ακροατηρίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας  και υποτίθεται ότι η συνεδρίαση έγινε  στο αμφιθέατρο του 2ου Γυμνασίου ώστε να συμμετάσχουν στον διάλογο και οι δημότες.

Ο κ. δήμαρχος,  με τον κ. Βλάχο, μετέτρεψαν τη συζήτηση από δημοκρατικό διάλογο σε μονόλογο των δύο «ηγεμόνων». Απέδειξαν, για άλλη μια φορά, και οι δύο, ότι είναι φανατικοί πολέμιοι του διαλόγου και της κριτικής  και από τη πρώτη στιγμή  ανάληψης  των καθηκόντων τους, προσπάθησαν να κυριαρχήσουν και να επιβάλλουν την καταξίωση, αντί να την ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ -προφανώς αριστερά κατάλοιπα και βιώματα.

Η απαράδεκτη, «έτσι μου αρέσει», «έτσι γουστάρω», συμπεριφορά του προέδρου του Δ.Σ. κ. Βλάχου, με την ανοχή του κουνιάδου δημάρχου, είναι καθημερινότητα πλέον στον Δήμο και ιδιαίτερα στη λειτουργία του Δ.Σ.

Απορίας άξιον είναι η άνευ όρων  αποδοχή αυτής της συμπεριφοράς από τους δημοτικούς συμβούλους και ιδιαίτερα από τους μη ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ,  οι οποίοι αποδέχονται μοιρολατρικά την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά.

Κ,  Βλάχο, θα σας θυμίσω  άλλη μια φορά ότι «είστε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου», το οποίο δεν είναι επιχείρησή σας.

Καταγγέλλουμε τη διοίκηση του Δήμου της Αγίας Παρασκευής για Αυθαιρεσία, Ετσιθελισμό, Αλαζονεία, για Έλλειψη Συνείδησης του καθήκοντος και για Πολιτική Αμετροέπεια.

Κύριε δήμαρχε έχετε αναγάγει τη λειτουργία του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου σε οικογενειακή υπόθεση, με τον γαμπρό σας. Αντιληφθείτε, επιτέλους, ότι η κριτική και ο διάλογος είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας και ο μεγαλύτερος εχθρός του φασισμού.

Όσο και να προσπαθήσετε, ό,τι μέσο και να χρησιμοποιήσετε, δεν πρόκειται να κρύψετε την αλήθεια από τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής.

Και να θυμάστε ότι απ’ όλα τα σφάλματα ΕΝΑ και μόνο ΕΝΑ είναι ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ. Η  ΑΔΡΑΝΕΙΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet