Με Σπ. Αλεξίου… ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ
Πολιτική

Με Σπ. Αλεξίου… ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνέλευση (μετά την ιδρυτική) της δημοτικής παρέμβασης ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην Αγία Παρασκευή.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της παρέμβασης:

1. Από τα μέλη του σχήματος εκλέχτηκε ο συναγωνιστής Σπύρος Αλεξίου ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της δημοτικής μας παρέμβασης. Ο Σπύρος Αλεξίου είναι φιλόλογος. Οργανώθηκε από μαθητής στην αριστερά και διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών Ιστορικού Αρχαιολογικού ΑΠΘ. Εργάστηκε στις εκδόσεις “Ελληνικά Γράμματα” μέχρι το 2010 όταν και απολύθηκε, μετά την απόφαση του ΔΟΛ να κλείσει την εταιρεία, συμμετέχοντας στον αγώνα των εργαζομένων ως μέλος της απεργιακής επιτροπής. Είναι μέλος του Σωματείου Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Καθηγητών (ΣΕΦΚ), της Σ.Ε. της Κίνησης για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα (ΚΕΔΔΕ) και της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

2. Εγκρίθηκε ομόφωνα σχέδιο δράσεων με στόχο την καθημερινή μας επαφή με τους κατοίκους κι εργαζόμενες/ους του Δήμου μας ώστε το πρόγραμμα που θα εκπονηθεί να αποτελεί έκφραση των καθημερινών προβλημάτων που βιώνουμε όλες κι όλοι. Οι θέσεις του «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το 2ο δεκαήμερο του Μάρτη.

3. Δηλώθηκε η στήριξη του σχήματος στους εργατικούς και λαικούς αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και σε κάθε αντιφασιστική πρωτοβουλία, τόσο στη γειτονιά μας όσο και κεντρικά.

Μόνο αν απαλλαγούμε από το σύνδρομο του Μεσσιανισμού και της ανάθεσης που δεκαετίες τώρα αναπαράγεται και στο δικό μας Δήμο, μόνο αν συναποφασίζουμε κι αναλαμβάνουμε από κοινού δράσεις που θα απελευθερώνουν τις δυνατότητες της καθεμιάς και του καθενός μας και θα καλύπτουν τις ανάγκες μας, μόνο τότε θα μπορούμε να μιλάμε για τη δικαίωση αυτού του εγχειρήματός μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet