Με τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή ο Αχιλλέας Μπονόβας
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Με τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή ο Αχιλλέας Μπονόβας

Την ένταξη του Αχιλλέα Μπονόβα στη δημοτικής παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή ανακοίνωση ο επικεφαλής της τελευταίας Γιώργος Οικονόμου.

Ο επικεφαλής της παράταξης ανέφερε για το νέο μέλος της Νέας Αρχής:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση καλωσορίζω τον συμπολίτη μας Αχιλλέα Μπονόβα στη δημοτική μας παράταξη. Η επιλογή του Αχιλλέα να συνταχθεί μαζί μας έγινε με αυτοδιοικητικά κριτήρια, που έχουν να κάνουν με τα προβλήματα και την υποβάθμιση της πόλης μας και τη δυνατότητα να τα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά. Μοιραζόμαστε την ίδια αγωνία για όλα αυτά τα σοβαρά θέματα που αναζητούν λύση και συμφωνούμε στις βασικές προτεραιότητες και στη στόχευση των επομένων ετών. Σε αυτή την προσπάθεια θα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα στελέχη μας, που έχουν τη γνώση, την εμπειρία και τις δυνατότητες. Διότι ζούμε σε μια πόλη που επιβάλλεται πολύ γρήγορα να βρει τον δρόμο της και να βελτιώσει την καθημερινότητά της. Με διαφορετικό τρόπο λειτουργίας, αντίληψης και διαχείρισης των οικονομικών της. Θα είναι σημαντική η συνδρομή του  σε θέματα που εμπίπτουν στο γνωστικό και επαγγελματικό του αντικείμενο, και ιδιαίτερα σε θέματα διοίκησης, οικονομικής διαχείρισης, αγοράς και επικοινωνίας. Καλή επιτυχία Αχιλλέα».

Από την πλευρά του ο Αχ. Μπονόβας δήλωσε: «Μετά χαράς αποδέχομαι την τιμητική πρόσκληση του κ. Οικονόμου, με τη δέσμευση ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την πόλη που μας αξίζει και πρέπει να έχουμε. Στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου κ. Γιώργου Οικονόμου διέκρινα την ακεραιότητα, τη σοβαρότητα, καθώς επίσης και μία ειλικρινή διάθεση να υπηρετήσουμε την πόλη που όλοι αγαπάμε. Όπου άμιλλα ενταύθα και νίκη εστί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet