Νέα Αρχή: Ας ελπίσουμε ότι φέτος ο προϋπολογισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής δεν θα δέχεται συνεχείς αναμορφώσεις
Πολιτική

Νέα Αρχή: Ας ελπίσουμε ότι φέτος ο προϋπολογισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής δεν θα δέχεται συνεχείς αναμορφώσεις

Με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής, για το 2021, τη Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, η δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο, Γιώργο Οικονόμου, σημειώνει ότι «μετά τις απρέπειες, τις απειλές, τις ύβρεις και την εκτροπή εκ μέρους του δημάρχου, υπερίσχυσε η λογική».

Ειδικότερα, η παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή αναφέρει, στη σχετική ανακοίνωση:

Με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας απέναντι στους δημότες και παρά τις επιφυλάξεις μας για επιμέρους ζητήματα, ψηφίσαμε χθες τον προϋπολογισμό του Δήμου για το 2021, που ενσωματώνει, σε μεγάλο βαθμό, αφενός το τεχνικό πρόγραμμα της εναλλακτικής μας πρότασης (των τριών παρατάξεων), που ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, αφετέρου δε, μέρος των προτάσεων, όλων σχεδόν, των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Μετά τις απρέπειες, τις απειλές, τις ύβρεις και την εκτροπή εκ μέρους του δημάρχου, υπερίσχυσε η λογική και σε αυτό συνέβαλε αποφασιστικά η ψύχραιμη στάση σύσσωμης της αντιπολίτευσης, αλλά και η οικονομική υπηρεσία του Δήμου, που κατάφερε να συνθέσει. Η δημοτική αρχή με τις παλινωδίες και τις εμμονές της είχε αφήσει τον Δήμο χωρίς προϋπολογισμό και είχε εγκλωβίσει την πόλη, σε μια δύσκολη περίοδο που τα προβλήματα επιτείνονται.

Μένει να διαπιστώσουμε στην πράξη, αν η επιτευχθείσα συναίνεση δεν ήταν ευκαιριακή και θα υλοποιηθεί ο προϋπολογισμός, σε κρίσιμα για την πόλη θέματα ή θα επαναληφθεί η περσινή λογική, μέσω των συνεχών αναμορφώσεων και των κατά συρροή απευθείας αναθέσεων, να παραβιάζεται κάθε έννοια χρηστής διοίκησης και σωστού προγραμματισμού.

Τη συναίνεση που επικαλούνται κάποιοι κατά περίπτωση, πρέπει να την πιστεύουν, να την καλλιεργούν και να μπορούν να την υπηρετούν για το καλό της πόλης μας. Και το τονίζουμε γιατί μέχρι σήμερα δεν την είδαμε από τη δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet