Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή: Αγενής, αδιάβαστος και προσβλητικός ο δήμαρχος
Πολιτική

Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή: Αγενής, αδιάβαστος και προσβλητικός ο δήμαρχος

Νέα επίθεση εξαπολύει η δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή κατά του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, αυτή τη φορά σχετικώς με τη συμπεριφορά του σε πρόσφατη συνάντηση με επικεφαλής παρατάξεων, συλλόγους και το Σωματείο Εργαζομένων. Όπως αναφέρει ο συνδυασμός του κ. Γιώργου Οικονόμου, ο δήμαρχος εμφανίστηκε για άλλη μια φορά «αγενής, αδιάβαστος και προσβλητικός».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα εξής:

«Για άλλη μία φορά ο δήμαρχος, με τις ακραίες του συμπεριφορές, πυροδότησε μία ήρεμη συνάντηση το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Μαρτίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων με τους Συλλόγους Κοντοπεύκου και Πευκακίων και το προεδρείο του Σωματείου των Εργαζομένων στην καθαριότητα ΣΕΡΔΑΠ. Και είχε το θράσος, επειδή δεν αντέχει την κριτική και τον διάλογο, να “στολίσει”, αφού πρώτα τον διέκοψε με τον γνωστό χυδαίο τρόπο, με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις, τον επικεφαλής της παράταξής μας, λέγοντας “αυτά που λες είναι μαλ@@@@ς”!!! Αυτός είναι ο δήμαρχος της πόλης!!!

Επικαλέστηκε ότι δεν είχε τους συμβούλους του σε θέματα νομικά, χωροταξικά και πολεοδομικά για να μπορεί να απαντήσει. Και έπρεπε να βρίσει. Ήλθε σε μία σύσκεψη που συγκάλεσε ο ίδιος, αδιάβαστος και ανενημέρωτος, αραδιάζοντας πολλές ανακρίβειες και ψέματα, για να αποσείσει από πάνω του όλες τις τεράστιες ευθύνες που ταλανίζουν την πόλη από την αδιαφορία του και τις κακές του επιλογές. Για τη διαχείριση των απορριμμάτων, το αμαξοστάσιο, το πράσινο σημείο και τον Σταθμό Μεταφόρτωσης. Όλα αυτά τα ζητήματα που, για άλλη μία φορά, ανέδειξε ο επικεφαλής της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή στην προσπάθεια να βρεθεί λύση στο θέμα των εργαζομένων της καθαριότητας, οι οποίοι εξαναγκάζονται να δουλεύουν σε άθλιες και τριτοκοσμικές συνθήκες. Για άλλη μια φορά ακούσαμε από τον δήμαρχο ότι υπαίτιοι είναι οι προηγούμενοι δήμαρχοι (ανέφερε και τον Αντώνη Σιδέρη), ξεχνώντας φυσικά να συμπεριλάβει και τον εαυτό του. Γιατί πάντα “φταίνε οι άλλοι”.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο δήμαρχος παρεκτρέπεται. Κάθε εβδομάδα έχουμε ένα ή δύο επεισόδια με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Μία σειρά περιστατικών με επικεφαλής και στελέχη δημοτικών παρατάξεων, με εργαζομένους, με φορείς, προέδρους συλλόγων και σωματείων, με τις γνωστές λεκτικές εκτροπές και χαρακτηρισμούς, επιβεβαιώνουν τη διαπίστωση, ότι έχει έλλειμμα επικοινωνίας, συνεννόησης και σεβασμού στην κριτική και στη διαφορετική άποψη.

Είναι αδιανόητο όμως αυτό που συμβαίνει. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε άλλη εκδοχή, ότι είναι δηλαδή δήμαρχος μειωμένης αντίληψης και ενδεχομένως “μειωμένου καταλογισμού”. Είναι πολύ βαρύ για να το αντέξει η πόλη μας.

Δεν θα τον ακολουθήσουμε στο παραλήρημα και στις ύβρεις του, ούτε όμως θα ανεχθούμε άλλο τη συμπεριφορά του, τους χαρακτηρισμούς του και τη ζημιά την οποία υφίσταται η πόλη. Θα λογοδοτήσει σύντομα στα θεσμικά πειθαρχικά όργανα της Αυτοδιοίκησης. Δεσμευόμαστε γι’ αυτό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet