Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή: «Πρωταθλήτρια» στις απευθείας αναθέσεις η διοίκηση Ζορμπά
Πολιτική

Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή: «Πρωταθλήτρια» στις απευθείας αναθέσεις η διοίκηση Ζορμπά

Παρά τις πολλές σχετικές προφορικές ερωτήσεις που έχει διατυπώσει στις συνεδριάσεις  της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου για «απευθείας αναθέσεις του Δήμου που κατά συρροή προωθούνται από την παρούσα διοίκηση», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, δεν έχει λάβει καμία συγκεκριμένη απάντηση, ενώ παράλληλα σε πολλές περιπτώσεις «είναι εμφανής η παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας».

«Παρακολουθούμε συνεχείς αναμορφώσεις προϋπολογισμού, εκατοντάδες εγγραφές νέων άρθρων εξόδων, κατατμημένες δαπάνες στο όριο της απευθείας ανάθεσης και φυσικά ανύπαρκτες εκπτώσεις και υπερκοστολογημένες υπηρεσίες και προμήθειες» συνεχίζει η παράταξη του κ. Γιώργου Οικονόμου στην καταγγελία της και προσθέτει:

«Διαβεβαιώνουμε τους δημότες ότι θα εξαντλήσουμε τις δυνατότητες του θεσμικού μας ρόλου ελέγχου της διοίκησης  και ενεργοποίησης όλων των ελεγκτικών μηχανισμών της Δημόσιας Διοίκησης για να σταματήσει αυτό το θλιβερό φαινόμενο που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και απειλεί τα οικονομικά του  Δήμου μας».   

Την ίδια ώρα η Νέα Αρχή δίνει στη δημοσιότητα στοιχεία που, κατά την ίδια, στοιχειοθετούν περιπτώσεις απευθείας αναθέσεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet