Νίκη των Πολιτών: Έξι παρατάξεις καταγγέλλουν τον Β. Ζορμπά, ένας του φταίει!
Πολιτική

Νίκη των Πολιτών: Έξι παρατάξεις καταγγέλλουν τον Β. Ζορμπά, ένας του φταίει!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του νυν και του τέως δημάρχου Αγίας Παρασκευής. Ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος, απαντώντας στην ανακοίνωση του κ. Βασίλη Ζορμπά για το θέμα του κλεισίματος του παιδικού σταθμού στην οδό Τρωάδος αναφέρει:

«Γράψαμε στην ανακοίνωσή μας όπου καταγγείλαμε τον Β. Ζορμπά για το κλείσιμο του Παιδικού Σταθμού της οδού Τρωάδος ότι:

  1. Επιτίθεται με απρεπείς χαρακτηρισμούς σε τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης με τα ονόματα των επικεφαλής τους (Σταθόπουλος – ΟικονόμουΜυλωνάκης) και
  2. Αποφεύγει να κριτικάρει τις υπόλοιπες 3 παρατάξεις (Λαϊκή Συσπείρωση, Μια γενιά μπροστά, και Φυσάει κόντρα) παρά το ότι τον κατήγγειλαν και αυτές.

Ιδού πως ξεκινά η απάντησή του:

“Διαμαρτύρεται ο τέως δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, γιατί (λέει) όταν απαντάμε στις ανακοινώσεις του -και τον αποκαλύπτουμε- τον αναφέρουμε”.

Είναι σαφές ότι όχι μόνον δεν διευκρινίζει όσα γράφονται στην καταγγελία αλλά διαστρεβλώνει πλήρως την πραγματικότητα και “πετάει την μπάλα στην κερκίδα”.

Να το επαναλάβουμε λοιπόν:

Είναι ο ΜΟΝΟΣ δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής που αφού έκλεισε δύο Δημοτικά Ιατρεία (Κοντόπευκου και Πευκακίων), ένα ΚΕΠ (της οδού Πελοποννήσου), κλείνει τώρα και παιδικό σταθμό.

Θα το θυμάται αυτό η πόλη στο μέλλον!

Τα υπόλοιπα σχόλια είναι τοξικά, ειρωνικά και ψευδή και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε.

Υ.Γ.: Νομίζουμε ότι ο λογογράφος του είναι ακραίος και εμπαθής. Και έχουν ευθύνη γι’ αυτό όλα τα στελέχη του συνδυασμού του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet