Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής: Ο δήμαρχος Β. Ζορμπάς παραδέχεται ότι έλεγε ψέματα κατά του Γ. Βλάχου
Πολιτική

Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής: Ο δήμαρχος Β. Ζορμπάς παραδέχεται ότι έλεγε ψέματα κατά του Γ. Βλάχου

Με αφορμή μηνυτήρια αναφορά του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, Γεράσιμου Βλάχου, κατά του νυν δημάρχου, Βασίλη Ζορμπά, με αφορμή γεγονός που συνέβη προ τετραετίας και αφορούσε τον θάνατο ενός πολίτη, η δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είναι γνωστή σε πολλούς η απρέπεια και αγένεια με την οποία εκφράζεται κατά δημοτικών συμβούλων και δημάρχων ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Β. Ζορμπάς. Ένα από τα πολλά “κατορθώματά” του είναι η άθλια επίθεση του κατά του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Παρασκευής, Γεράσιμου Βλάχου, ως υπευθύνου Κοινωνικής Πολιτικής, για τον θάνατο συμπολίτη μας. Ο κ. Ζορμπάς του “χρέωσε” προ τετραετίας το λυπηρό αυτό γεγονός.

Μετά, όμως, από μηνυτήρια αναφορά του Γεράσιμου Βλάχου αναγκάστηκε πρόσφατα να παραδεχτεί και να υπογράψει στο δικαστήριο ότι έλεγε ψέματα, ότι τιμά τον κ. Βλάχο και ανακαλεί.

Η απόφαση εκδόθηκε στις 19 Νοεμβρίου με υποχρέωση του ψευδολόγου Β. Ζορμπά να την αναγνώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και να την αναρτήσει στην προσωπική του ιστοσελίδα, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.
Οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής καλούνται να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για το ήθος του Β. Ζορμπά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet