Νίκη των Πολιτών: Θα δίνουμε το «παρών» μέσα και έξω από το Δ.Σ. για το συμφέρον της Αγίας Παρασκευής
Πολιτική

Νίκη των Πολιτών: Θα δίνουμε το «παρών» μέσα και έξω από το Δ.Σ. για το συμφέρον της Αγίας Παρασκευής

Μετά από συνεδρίαση αρκετών ωρών το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου ψήφισε, σε δεύτερη ψηφοφορία, την πρόταση των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης Νίκη των Πολιτών (Γιάννης Σταθόπουλος), Νέα Αρχή (Γιώργος Οικονόμου) και Μια Γενιά Μπροστά (Αλέξανδρος Μουστόγιαννης) με 14 ψήφους έναντι 11 της πρότασης της δημοτικής αρχής Βασίλη Ζορμπά για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου έτους 2021, όπως αναφέρει η παράταξη Νίκη των Πολιτών.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο συνδυασμός του τέως δημάρχου Αγίας Παρασκευής σημειώνει τα εξής:

Στην πρώτη ψηφοφορία κατατέθηκε και τρίτη πρόταση από την παράταξη Αλλάζουμε (Γιάννης Μυλωνάκης).

Όλες οι προτάσεις παρουσιάστηκαν αναλυτικά από τους εισηγητές και είχαν την έγκριση της Οικονομικής και Τεχνικής Υπηρεσίας που εκπροσωπήθηκαν με στελέχη τους. Η πρόταση της δημοτικής αρχής άλλαξε στη διάρκεια της συνεδρίασης με ενσωμάτωση της τρίτης πρότασης, κάτι που προκάλεσε την έντονη διαφωνία του κ. Μυλωνάκη.

Πάρα την ένταση που προκαλούσε ο Β. Ζορμπάς με οξύτητα, το Δημοτικό Συμβούλιο διεκπεραίωσε δημοκρατικά και νόμιμα μια δύσκολη συνεδρίαση. Κακή εντύπωση προκάλεσαν επίσης οι παρατηρήσεις και επιθέσεις του Β. Ζορμπα στην πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου.

Η πρόταση που πλειοψήφησε, αλλά και η τρίτη πρόταση, καταργούν κωδικούς μη σύννομους και τροποποιούν, απολύτως νόμιμα, κωδικούς εισάγοντας έργα απαραίτητα για την πόλη μας όπως:

  1. Βελτίωση του οδοφωτισμού με λαμπτήρες LED.
  2. Επέκταση-τοποθέτηση νέων υπόγειων κάδων απορριμμάτων.
  3. Αγορά οικοπέδου για σχολείο.
  4. Συντήρηση κτηρίων στο πάρκο «Στ. Κώτσης».
  5. Μελέτη και κατασκευή κλειστού προπονητηρίου.
  6. Διαμόρφωση κτηρίου ΟΑΕΔ.
  7. Ενημέρωση-ευαισθητοποίηση για Covid-19.
  8. Άλλοι μικρότεροι κωδικοί έργων.

Η ανεξάρτητη δημοτική Κίνηση Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής θα είναι παρούσα, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet