Νίκη των Πολιτών: Οι παρανομίες του δημάρχου Αγίας Παρασκευής στην ανάθεση για τα κλαδιά που συνιστούν οικονομικό σκάνδαλο
Πολιτική

Νίκη των Πολιτών: Οι παρανομίες του δημάρχου Αγίας Παρασκευής στην ανάθεση για τα κλαδιά που συνιστούν οικονομικό σκάνδαλο

Στο θέμα της ανάθεσης από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής σε εργολάβο του μαζέματος των κλαδιών που άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Ελπίδα» επανέρχεται η δημοτική παράταξη του τέως δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, Νίκη των Πολιτών, εμμένοντας στις κατηγορίες περί οικονομικού σκανδάλου.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Στη διάρκεια της καταστροφικής διαχείρισης που έκανε ο Β. Ζορμπάς τις μέρες της κακοκαιρίας ΕΛΠΙΔΑ, που ως γνωστό ξεκίνησε στις 24/1:

  1. Κήρυξε την πόλη μας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μέχρι και την 31η Ιανουαρίου, δηλαδή οκτώ ολόκληρες μέρες μετά την έναρξη της χιονόπτωσης.
  2. Με απευθείας ανάθεση και επίκληση κατεπείγοντος, ανέθεσε σε εργολάβο προσωπικής του επιλογής ποσό αρχικά 400.000 συν ΦΠΑ, στη συνέχεια το αύξησε και τέλος έφθασε στα 620.000 ευρώ (500.000 ευρώ συν ΦΠΑ), αποκλειστικά και μόνο για την αποκομιδή κλαδιών μετά την χιονόπτωση.
  3. Η απευθείας ανάθεση έγινε χωρίς καμία μελέτη και χωρίς να στοιχειοθετείται από πουθενά το ποσό των 620.000 ευρώ».

Εν συνεχεία η Νίκη των Πολιτών αναφέρει μία προς μία «τις παράνομες ενέργειες», οι οποίες -όπως υποστηρίζει- συνιστούν το «οικονομικό σκάνδαλο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet