Νίκη των Πολιτών: Ο Ζορμπάς που βιαζόταν και εξύβριζε να ψηφιστούν τα δημοτικά τέλη, τα απέσυρε μόνος του!
Κοινωνία

Νίκη των Πολιτών: Ο Ζορμπάς που βιαζόταν και εξύβριζε να ψηφιστούν τα δημοτικά τέλη, τα απέσυρε μόνος του!

Στην απόσυρση του θέματος των δημοτικών τελών από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου αναφέρεται η δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών, με επικεφαλής των τέως δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο. Παράλληλα, κάνει λόγο για «κατασπατάληση χρημάτων» από πλευράς διοίκησης Βασίλη Ζορμπά, ζήτημα στο οποίο, όπως λέει, θα επανέλθει με περισσότερα στοιχεία.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή τη η παράταξη αναφέρει:

«Ακύρωσε την ψήφιση των τελών για σπίτια και καταστήματα ο δήμαρχος Β. Ζορμπάς μετά την καταγγελία μας για καταχρηστική και παράνομη απόκρυψη μεγάλου ποσού επιχορηγήσεων του υπουργείου Εσωτερικών.

Το ζήσαμε και αυτό: Ο άνθρωπος που κατηγορούσε με ύβρεις τέσσερις παρατάξεις επειδή δεν συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο, αυτός ο ίδιος απέσυρε το θέμα! Είναι ο ίδιος που την προηγούμενη μέρα έκανε επίθεση σε τέσσερις επικεφαλής παρατάξεων.

Πιο αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά δημάρχου, που επιπλέον κατηγόρησε μέλη του κόμματός του, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, ως ακροδεξιούς, δεν μπορεί να υπάρξει.

Ζητήσαμε την αναβολή του θέματος στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και το αρνήθηκε. Ήταν έτοιμος, μάλιστα, να επιβαρύνει τους δημότες με 1 εκατομμύριο ευρώ, αφού επιδιώκει να αγοράσει με χρήματα του Δήμου, και όχι της επιχορήγησης, οχήματα τα περισσότερα των οποίων έχουν μεγάλο ύψος αγοράς.

Εγείρονται έτσι, τεράστια ερωτήματα σχετικά με τη κατασπατάληση των χρημάτων των δημοτών. Για το θέμα αυτό, όμως, σύντομα θα ενημερώσουμε δημόσια με λεπτομέρειες.

Μετά τις καταγγελίες μας παραδέχτηκαν την παρανομία και άγνοιά τους για τα 660.000 ευρώ της μίας επιχορήγησης του υπουργείου, ενώ εκκρεμεί και άλλη 223.000 ευρώ.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, από κοινού με τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, απαιτούμε μείωση των τελών 20% για τα καταστήματα και καμία αύξηση για τις οικίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet