Νίκη των Πολιτών: H αντιπολίτευση υποχρέωσε τον διχαστικό δήμαρχο Αγ. Παρασκευής σε συναίνεση
Πολιτική

Νίκη των Πολιτών: H αντιπολίτευση υποχρέωσε τον διχαστικό δήμαρχο Αγ. Παρασκευής σε συναίνεση

«Μετά την υπερψήφιση της πρότασης των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής, Νέας Αρχή για την Αγία Παρασκευή και Αγίας Παρασκευής μια γενιά μπροστά, για το τεχνικό πρόγραμμα 2021 του Δήμου Αγίας Παρασκευής (16/12/2020) και την πλήρη αποτυχία του Β. Ζορμπά να την ακυρώσει, ψηφίσθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου, την 1η Φεβρουαρίου», όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του συνδυασμού Νίκη των Πολιτών, με επικεφαλής τον τέως δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Σταθόπουλο.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η παράταξη αναφέρει τα εξής:

Με υπεύθυνη και σταθερή επιδίωξη συνεννόησης, τέσσερις δημοτικές παρατάξεις (οι τρεις προαναφερόμενες και οι Αλλάζουμε – Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής) οδήγησαν έναν διχαστικό δήμαρχο σε σύσκεψη. Μια σύσκεψη που δεν την επεδίωξε ο ίδιος και την οποία πυροδότησε με απρεπείς αρχικά δηλώσεις και ύβρεις. Μετά τη διαβούλευση αυτή, συμπεριλαμβάνονται στον προϋπολογισμό ορισμένες από τις προτάσεις των τεσσάρων παρατάξεων, μειωμένες όμως χρηματικά σε σχέση με τις αρχικές αναγραφές, πέραν εκείνων του τεχνικού προγράμματος τις οποίες αναγκάστηκε να τις συμπεριλάβει ατόφιες!

Η ανεξάρτητη δημοτική Κίνηση Νίκη των Πολίτων Αγίας Παρασκευής θα συνεχίσει να λειτουργεί υπεύθυνα και να καταθέτει ουσιαστικές προτάσεις για την αναβάθμιση της λειτουργίας της πόλης μας, εντελώς αντίθετα με τον αλλοπρόσαλλο και αποσπασματικό τρόπο της δημοτικής αρχής Ζορμπά! Ενός δήμαρχου ο οποίος δηλώνει συναινετικός, αλλά στην πράξη καταγγέλλει τις αποφάσεις του ίδιου του Δημοτικού μας Συμβουλίου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και επειδή δεν τον δικαιώνει καταφεύγει εναντίον της, «χρησιμοποιώντας» και την Νομική Υπηρεσία του Δήμου!

Θα αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την 1η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού, εκεί όπου επί της ουσίας θα εμφανιστεί η οικονομική κατάσταση του Δήμου και θα κληθεί η δημοτική αρχή να θέσει τις συναινετικές; προτεραιότητες για το 2021, ώστε αρχίσει να τις υλοποιεί!

Μετά από μια πενταετία έργων και ανάπτυξης οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής βιώνουν επί 17 μήνες την υποβάθμιση της καθημερινότητας, την στασιμότητα και σε μερικούς τομείς την οπισθοδρόμηση. Θα αγωνισθούμε μαζί τους για να αλλάξουμε αυτή την πορεία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet