Να κάνει την έκπληξη ζητά το ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ
Πολιτική

Να κάνει την έκπληξη ζητά το ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ

Μεγάλο σε αριθμό και νεανικό στην πλειονότητά του ήταν το Σάββατο 10 Μαΐου, στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, το ακροατήριο στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της δημοτικής παρέμβασης ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ, όπως μας ενημερώνει το σχετικό δελτίο Τύπου της παράταξης. Την εκδήλωση άνοιξε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Κανταλής με μια εκτενή αναφορά στις δράσεις του νεαρού, μεν, σχήματος, με μεγάλη προϊστορία, δε, των μελών του στο τοπικό, γυναικείο κι εργατικό κίνημα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Αλεξίου, που ήταν κεντρικός ομιλητής, αναφέρθηκε “στην έωλη και απατηλή επιχειρηματολογία κυρίως των τριών μονομάχων, που έχουν δώσει επί δεκαετίες αρνητικότατα δείγματα γραφής με την προϋπηρεσία τους στον Δήμο, είτε ως δήμαρχοι είτε ως δημοτικοί σύμβουλοι”. Καυτηρίασε δε “την ψευδεπίγραφη ανεξαρτησία τους, αφού στα ψηφοδέλτιά τους συνωστίζονται ασφυκτικά παράγοντες που υπηρετούν με ευλάβεια τα μνημόνια, τον Καλλικράτη και τις αντιλαϊκές πολιτικές της κυβέρνησης και της Ε.Ε.”. Κάλεσε, τέλος, όλους τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής “να στηρίξουν ενεργά την ανατρεπτική φωνή της πόλης μας, το ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην Αγία Παρασκευή, κάνοντας την έκπληξη σε αυτές τις εκλογές. Για να πάρουμε πίσω τους δρόμους μας, τις γειτονιές μας, τις ζωές μας- με συγκεκριμένες προτάσεις-δράσεις και συλλογικές αποφάσεις”.

Στη συνέχεια οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Μαίρη Καρασταμάτη και Αλέξανδρος Κουτσούκος παρουσίασαν το ψηφοδέλτιο και τόνισαν τη μεγάλη παρουσία γυναικών και νέων σε αυτό.

Η εκδήλωση έκλεισε με την προβολή μικρής ταινίας του υποψηφίου δημοτικού σύμβουλου Νίκου Κούτσια, πλαισιωμένης από αγωνιστικά τραγούδια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet