“Να πουν όλοι πού βρήκαν τα λεφτά!”
Πολιτική

“Να πουν όλοι πού βρήκαν τα λεφτά!”

Η πρώτη αντίδραση στην πρόσκληση-πρόκληση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής να δηλώσουν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι το πλήρες οικονομικό προφίλ τους, ήρθε από τον δημοτικό συνδυασμό ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ –ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΗ, με μία ανακοίνωση που αφήνει αιχμές και για το μέχρι σήμερα “πολιτεύεσθαι” στον Δήμο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ –ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΕΣ

Απαντώντας στην Πρόσκληση – Πρόκληση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής κ. ΖΟΡΜΠΑ Βασιλείου περί “Διαφάνειας στην Πολιτική ζωή της Πόλης” και με δεδομένο ότι είναι σχεδόν μαθηματικώς βέβαιον ότι θα θέσω εκ νέου τον εαυτόν μου υπό την κρίσην σας, ανεξάρτητα αν αυτή τη θεωρώ δικαία ή μη, σας γνωρίζω τα κάτωθι:

1. Είμαι πρόθυμος ΟΠΟΥ, ΟΠΟΙΟΣ και ΟΠΟΤΕ το θελήσει να του καταθέσω τα Ε9 των Φορολογικών μου Δηλώσεων, που καταθέτω ετησίως, στην αρμόδια ΔΟΥ, ΟΛΩΝ ή ΟΠΟΙΩΝ ΕΤΩΝ θελήσει.

2. Εξ αυτών προκύπτει σαφέστατα ότι κατά τη διάρκεια της τριακονταετούς, περίπου, πολιτικής τοπικής ενασχόλησεώς μου με τα κοινά έχω “απαλλοτριώσει” δυο διαμερίσματα και μια μονοκατοικία, προκειμένου να εξασφαλίσω τα προεκλογικά μου έξοδα.

3. Επίσης πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ άσκησα διοίκηση στον Δήμο. Πάντα η ψήφος σας με έστελνε στα έδρανα της αντιπολιτεύσεως και πάντα από εκεί έδιδα της μάχες μου.

4.- Μέχρι της καταληκτικής προθεσμίας που όρισε ο κ. Δήμαρχος, να ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ οι Δήμαρχοι και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι να μας εξηγήσουν από ΠΟΥ και από ΠΟΙΟΥΣ έπαιρναν τα χρήματα τα οποία ασυστόλως εξόδευαν στους προεκλογικούς τους αγώνες . Κατ’ αυτόν τον τρόπον νομίζω ότι θα συμπληρωθεί το παζλ.

Κλείνοντας, συμφωνώ απόλυτα ότι αυτοί οι οποίοι θα ασχοληθούν με τα κοινά θα πρέπει να έχουν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ πρότερον έντιμον οικονομικό βίον.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟΣ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet