Ξεκάθαρη λειτουργία των Νομικών Προσώπων ζητεί ο Φ. Αλεξόπουλος
Πολιτική

Ξεκάθαρη λειτουργία των Νομικών Προσώπων ζητεί ο Φ. Αλεξόπουλος

Στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) (δημοσιεύματα Β. Ζορμπάς: «Να αυξήσει το εισόδημά του θέλει ο πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ», Γ. Σταθόπουλος: «Είστε ο τελευταίος που θα κρίνετε το ήθος μας κ. Ζορμπά», Σ. Παπαμιχαήλ: «Υπερασπίστηκα ανιδιοτελώς το συμφέρον του Δήμου») αναφέρεται ο πρώην δημοτικός σύμβουλος της πόλης Φώτης Αλεξόπουλος, ο ο οποίος κάνει λόγο για μη συλλογική διαχείριση των προβλημάτων των Νομικών Προσώπων του Δήμου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η λογική του εγωκεντρικού μοντέλου δεν χωρεί πλέον στη νέα εποχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Αγαπητοί συμπολίτες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το μείζον πολιτικό θέμα που έχει προκύψει στον ΠΑΟΔΑΠ.

Παρακολουθούμε στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης τις τελευταίες ώρες, ότι από τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης στην πόλη της Αγίας Παρασκευής πλέον έχει χαθεί ο δημόσιος διάλογος και διαπιστώνουμε με λύπη μας, ότι δεν λειτουργεί καν η συλλογική διαχείριση των προβλημάτων των Νομικών μας Προσώπων.

Είναι ξεκάθαρο πλέον, για εμάς τους πολίτες του Δήμου Αγίας Παρασκευής ότι αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς και διαχείρισης των Νομικών Προσώπων του Δήμου μας είναι ανεπίτρεπτος και καταδικαστέος και οφείλουμε να τον καταγγείλουμε.

Τα Νομικά μας Πρόσωπα δεν θα πρέπει να λειτουργούν σε καμία των περιπτώσεων με τη μορφή των «χαλιφάτων» η ως «τρόπαια που κερδήθηκαν» ύστερα από μια μεγάλη μάχη (εκλογική αναμέτρηση).

Η λογική του εγωκεντρικού μοντέλου δεν χωρεί πλέον στη Νέα Εποχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η λειτουργία των Νομικών Προσώπων θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη και σύμφωνα με τους κανονισμούς λειτουργίας.

Η διαβούλευση των θεμάτων θα πρέπει να έχει περιέλθει στη γνώση όλων των εμπλεκόμενων φορέων, καθώς και να ενημερώνονται όλα τα μέλη των δημοτικών παρατάξεων που απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο.

Εμείς δηλώνουμε ότι παραμένουμε στη μάχη για την αλλαγή πολιτικής νοοτροπίας, για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας και τους πολίτες της.

Φώτης Αλεξόπουλος
Πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής
«Νέοι ανεξάρτητοι ορίζοντες» για την Αγία Παρασκευή

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet