Ο Αθ. Γκιούλης υποψήφιος με τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή
Πολιτική

Ο Αθ. Γκιούλης υποψήφιος με τη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

Με τον δημοτικό συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Οικονόμου, κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο κ. Αθανάσιος Γκιούλης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού επισημαίνει σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα:

«Καλωσορίζουμε τον Αθανάσιο Γκιούλη στη δημοτική μας παράταξη. Τον γνωρίζω χρόνια, καθώς τα παιδιά μας έπαιζαν μαζί μπάσκετ στην Καλαθοσφαίριση της Αγίας Παρασκευής. Ο Θανάσης ανήκει στη γενιά των ενεργών δημοτών της Αγίας Παρασκευής και διακρίνεται για την εργατικότητά του, την ευγένειά του, την επαγγελματική του συνέπεια και την αγωνία του για το μέλλον της πόλης μας. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τα θέματα της πόλης μας και του αθλητισμού, για να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή».

Ο ίδιος ο υποψήφιος δήλωσε:

«Είμαι υποψήφιος για πρώτη φορά στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και προτεραιότητά μου θα είναι η βελτίωση των αθλητικών υποδομών στον Δήμο έτσι ώστε όλο και περισσότεροι νέοι να ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό.

»Μπορούµε να πετύχουµε περισσότερα, µε την συµµετοχή σας, με συνέπεια στις αρχές µας, πέρα από στενά κοµµατικά όρια. Θα βάλουμε γερά θεµέλια με οργάνωση και προγραµµατισμό χωρίς τυµπανοκρουσίες, αλλά µε ορατά αποτελέσµατα, στην προσπάθειά µας για την ανασυγκρότηση και αναγέννηση του αθλητισμού στην Αγία Παρασκευή. Παρότι συμμετέχω πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές αισθάνομαι σίγουρος ότι μπορώ να προσφέρω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσω της υποψηφιότητάς μου για δημοτικός σύμβουλος. Επειδή είμαι ρεαλιστής και όχι επαγγελματίας πολιτικός προτιμώ να συμπορεύομαι με άτομα που έχουν όραμα, καθαρότητα βλέμματος και λόγου, καθώς πιστεύω πως αυτά τα άτομα μπορούν να κάνουν πραγματικά μια νέα αρχή για την Αγία Παρασκευή. Έτσι λοιπόν επέλεξα τη Νέα Αρχή και τον Γιώργο Οικονόμου τον οποίο και τον ευχαριστώ θερμά που με τίμησε με την εμπιστοσύνη του. Εύχομαι καλή επιτυχία και καλό αγώνα σε όλους τους συνυποψηφίους».

Βιογραφικό Σημείωμα

Γεννήθηκε το 1966 στην Αυλώνα της Αλβανίας. Εκεί τελείωσε το Δημοτικό και Γυμνάσιο, ενώ το Λύκειο στα Τίρανα.

Πέρασε στο πανεπιστήμιο Τιράνων στο τμήμα Φυσικής Αγωγής και αποφοίτησε το 1991, ενώ συγχρόνως συμμετείχε ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην Ομάδα Flamurtari, Dinamo Τιράνων και στην Εθνική Αλβανίας.

Από το 1992 έως το 1995 ασχολείται με το εμπόριο κυρίως στην Ιταλία, ενώ το 1996 εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά και εργάζεται στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στις εμπορικές εταιρείες TELEPRIME, ΑΛΚΥΩΝ και ΠΛΕΓΜΑΝΕΤ.

Είναι επίσης από το 2004 ενεργό μέλος στον σύλλογο Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής (ΚΑΠ).

Είναι κάτοικος Αγίας Παρασκευής από το 1998, είναι παντρεμένος με την Alma Roco, έχει δύο παιδιά τον Ματθαίο, φοιτητή στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών του ΤΕΙ Χανίων Κρήτης, παίκτη της ανδρικής ομάδας Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής και τώρα του ΑΟΚ Χανίων και την Άρτεμη, 12 ετών, μαθήτρια της ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet