Ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής ευχαριστεί τον τ. αντιδήμαρχο Εξυπηρέτησης του Πολίτη
Πολιτική

Ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής ευχαριστεί τον τ. αντιδήμαρχο Εξυπηρέτησης του Πολίτη

Τον τέως αντιδήμαρχο Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Κωνσταντίνο Χατζηανδρέου, ευχαριστεί ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Σταθόπουλος, για τη θητεία του στη θέση του αντιδημάρχου.

Σημειώνεται ότι με απόφαση του δημάρχου με την οποία ορίζονται οι αντιδήμαρχοι από τον Μάρτιο του 2017 έως τις 31 Αυγούστου 2019, ο κ. Κ. Χατζηανδρέου αντικαταστάθηκε από τη δημοτική σύμβουλο Μαρία Κοντοπούλου.

Στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή του για τον κ. Κ. Χατζηανδρέου ο δήμαρχος σημειώνει:

Θέλω, ιδιαίτερα, να ευχαριστήσω τον εκλεκτό Δημοτικό Σύμβουλο και φίλο, Κώστα Χατζηανδρέου, για το έργο που προσέφερε επί δυόμιση (2,5) χρόνια από τη θέση του αντιδημάρχου Διοίκησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής, καθώς και για την άριστη συνεργασία που είχαμε.

Έκανε μια σπουδαία δουλειά σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας της αντιδημαρχίας του, αναβάθμισε όλες τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης του πολίτη, ήταν και θα είναι πολύτιμος σύμβουλος όλων στη δημοτική μας διαδρομή και σύντομα θα κληθεί να προσφέρει από άλλη θέση ευθύνης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2025
Powered by Wisenet