Ο Δ. Παγίδας στη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή
Πολιτική

Ο Δ. Παγίδας στη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

Με τον δημοτικό συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Οικονόμου, κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο κ. Δημήτρης Παγίδας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού επισημαίνει σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα:

«Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Παγίδα στη δημοτική μας παράταξη. Ο Δημήτρης είναι ένας καταξιωμένος αθλητής και προπονητής με λαμπρή καριέρα στο χώρο του αθλητισμού, ο οποίος χωρίς υπερβολή, είναι ένας τοπικός θρύλος του μπάσκετ. Ανήκει στη  γενιά των ενεργών δημοτών της Αγίας Παρασκευής και διακρίνεται για το ήθος, την επαγγελματική του κατάρτιση και την αγωνία του για το μέλλον της πόλης μας. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τα θέματα της πόλης μας και ιδιαίτερα του αθλητισμού, για να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή».

Ο ίδιος ο υποψήφιος δήλωσε:

«Γνωρίζω τον πτέραρχο Γιώργο Οικονόμου εδώ και πολλά χρόνια. Εκτιμώ πάρα πολύ τόσο την επαγγελματική του σταδιοδρομία όσο και την προσφορά του στον αθλητισμό. Υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στον στίβο, με σπουδαίες επιδόσεις στα 100μ. και σημαντική δράση ως πρόεδρος  αθλητικού σωματείου. Έχει πολύ συγκεκριμένες απόψεις και προτάσεις για τα θέματα που απασχολούν σήμερα τον Δήμο της Αγίας Παρασκευής και ιδιαίτερα για τις αθλητικές υποδομές για τις οποίες εγώ και οι συνδημότες μας δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία. Αποφάσισα να συνταχθώ μαζί του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για να κάνουμε καλύτερη την Αγία Παρασκευή και να δώσουμε διέξοδο στα προβλήματα που απασχολούν τον αθλητισμό».

Ποιος είναι ο Δημήτρης Παγίδας

Ο Δημήτρης Παγίδας γεννήθηκε το 1965.

Το 1977 ξεκίνησε την αθλητική του σταδιοδρομία στον χώρο της καλαθοσφαίρισης, ως αθλητής του Αθλητικού Συλλόγου Παπάγου, όπου συνέβαλε καθοριστικά στην άνοδο της ομάδας από την Γ΄ Κατηγορία στην Α1. Αγωνίστηκε επί επτά συνεχή έτη (1987-1994) στην Α1 Κατηγορία Ελλάδος, ως μέλος και αρχηγός της ομάδας, με μεγαλύτερη διάκριση την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη στο Κύπελλο Κόρατς.

Υπήρξε στέλεχος της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ Παίδων της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ Εφήβων, ως και της Εθνικής Ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων, με πολλές διακρίσεις.

Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής της Γ.Γ. Αθλητισμού (Γ΄ κατηγορίας) με δυνατότητες άσκησης της προπονητικής μέχρι το  επίπεδο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, καθώς και δικαίωμα βοηθού προπονητή έως την Α1 Εθνική κατηγορία

Το 1984 ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, ως πρώτος προπονητής της Αντρικής ομάδας της Αγίας Παρασκευής (ΟΦΚΑΠ). Ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των ακαδημιών της Αγίας Παρασκευής και την ενίσχυση του αντρικού τμήματος, με αποτέλεσμα την άνοδο δύο (2) κατηγοριών από την Δ΄ στη Β΄.

Το διάστημα 1996-1998 διετέλεσε προπονητής της Αντρικής ομάδας του Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού με επιτυχία ανόδου από την Α’ κατηγορία ΕΣΚΑ στην Γ΄ Εθνική κατηγορία Ελλάδος. Από το 1992 έως το 2002 υπήρξε προπονητής  της Αντρικής Ομάδας του Γ.Σ. Κορωπίου με επιτυχίες ανόδου από την Γ΄ κατηγορία ΕΣΚΑ στην Α΄ κατηγορία ΕΣΚΑ, ενώ το διάστημα 2003-2012 προπονητής στην Αντρική Ομάδα του Α.Ο. Βάρης.

Το 2013 επέστρεψε ως προπονητής στην Αντρική Ομάδα του Α.Σ. Παπάγου, συμβάλλοντας στην άνοδο της ομάδας από την Γ΄ Εθνική κατηγορία στην Β ‘ Εθνική Κατηγορία.

Από το 2017 είναι προπονητής και υπεύθυνος υποδομών και ακαδημιών στην ΚΑΠ, έχοντας την εποπτεία και τον προγραμματισμό λειτουργίας των τμημάτων των ακαδημιών του συλλόγου.

Γνωρίζει Αγγλικά και έχει άριστη γνώση στη χρήση Η/Υ.

Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet