Ο Μιχ. Μιχαηλίδης στη δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή
Πολιτική

Ο Μιχ. Μιχαηλίδης στη δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

Ο Γιώργος Οικονόμου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή καλωσορίζει το νέο μέλο στον συνδυασμό Μιχάλη Μιχαηλίδη. «Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να μπει η πόλη μας σε μία νέα εποχή. Με ενεργούς πολίτες και με νέα  στελέχη θα κάνουμε μία Νέα Αρχή» σημειώνει ο κ. Οικονόμου και προσθέτει:

«Ο Μιχάλης ανήκει στη νέα γενιά των  δημοτών της Αγίας Παρασκευής που διακρίνεται για το ήθος, την επιστημονική του κατάρτιση και την κοινωνική του δράση. Θα είναι σημαντική η συνδρομή του σε θέματα που αφορούν στην οικονομία και στη  νεολαία. Η νέα γενιά θα αναλάβει σημαντικό ρόλο  στη προσπάθεια που κάνουμε για να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στην πόλη μας.

Ποιος είναι ο Μιχάλης Μιχαηλίδης

Ο Μιχάλης Μιχαηλίδης γεννήθηκε το 1996 στην Αγία Παρασκευή. Είναι εγγονός του αείμνηστου Μιχάλη Μιχαηλίδη, του επί 40 χρόνια προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Πευκακίων «Η Αναγέννηση». Του ανθρώπου που αγωνίστηκε για την πόλη και προς ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς του οποίου δόθηκε το όνομά του στην πεζογέφυρα επί της Λεωφόρου Μεσογείων. 

Φοίτησε στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής. Υπήρξε μέλος της ομάδας μπάσκετ της ΚΑΠ. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία. Εισήχθη το 2014 στο τμήμα του Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου της Πάτρας, από όπου και αποφοίτησε ως αριστούχος το 2018. Είναι κάτοχος  μεταπτυχιακού τίτλου Χρηματοοικονομική Διοίκηση  από το Πανεπιστήμιο Γλασκόβης στη Σκωτία, ενώ βρίσκεται στον πρώτο έτος του δεύτερου μεταπτυχιακού του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδίκευση στη Βιωσιμότητα από το Πανεπιστήμιο Steinbeis της Γερμανίας. Έχει άριστη γνώση της αγγλικής (Proficiency) και καλή της κινεζικής (HSK 2) γλώσσας. Στην παρούσα φάση ανήκει στη Διεύθυνση Χαρτοφυλακίου (account officer) της ABC Factors που ανήκει στον όμιλο Alpha Bank.

Είναι αιμοδότης και συμμετέχει σε  εθελοντικές δράσεις όπως στο «Let’s do it Greece».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet