Πίτα με… προοπτική ΝΙΚΗΣ
Πολιτική

Πίτα με… προοπτική ΝΙΚΗΣ

Σταθόπουλος Ιωάννης-28-01Σε ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα, που είχε δημιουργήσει ο κόσμος που προσήλθε, έγινε, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2013, στο 2ο Γυμνάσιο Αγ. Παρασκευής, η κοπή πίτας και η παρουσίαση αρχών και θέσεων της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, του υποψηφίου δημάρχου στις εκλογές του Μαΐου Γιάννη Σταθόπουλου.

Η ομιλία του κ. Γιάννη Σταθόπουλου είχε ως άξονα την παρουσίαση των δράσεων, των αρχών και των κατευθύνσεων της ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, αλλά και την κριτική στη νυν δημοτική αρχή.

Στην τοποθέτησή του, ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων:

«Εμείς όλοι που συνδιαμορφώνουμε σήμερα την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής, προερχόμενοι από διαφορετικούς δρόμους, διαφορετικά κόμματα και παρατάξεις, υπερασπιζόμαστε ένα κοινό όραμα, έναν κοινό στόχο, ένα κοινό πλαίσιο αρχών και φυσιογνωμίας. Υπερασπιζόμαστε και υπηρετούμε τον στόχο της ανθρώπινης πόλης, της πόλης των κοινόχρηστων ελεύθερων και αθλητικών χώρων, του Δημόσιου σχολείου, των αναπλάσεων σε όλες τις γειτονιές, της βιώσιμης κινητικότητας, της παραγωγής πολιτιστικού έργου, της νεολαίας και τέλος την Αγία Παρασκευή της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης».

Σύμφωνα με τον ομιλητή, το πρόγραμμα της ΝΙΚΗΣ θα προκύψει μετά από ειδικές συναντήσεις που θα έχει η κίνηση με όλους τους συλλογικούς φορείς αλλά και προσωπικότητες της πόλης.

Θέσεις και Αρχές

Το βασικό πλάνο αρχών και θέσεων της δημοτικής κίνησης περιλαμβάνει:

  • Στήριξη του κοινωνικού κράτους, των δομών πρόνοιας και των προοδευτικών συλλογικών πρωτοβουλιών.
  • Αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των Πολιτών. Οικολογία – Παιδεία – Πολιτισμός – Νεολαία – Αθλητισμός.
  • Δημοκρατικός προγραμματισμός, συμμετοχικές διαδικασίες και διαφάνεια στα οικονομικά του Δήμου.
  • Τοπική ανάπτυξη με γνώμονα τις κοινωνικές ανάγκες των Δημοτών, την προάσπιση των δημόσιων αγαθών και την προστασία του περιβάλλοντος.
  • Δράσεις ενίσχυσης του επιπέδου εξυπηρέτησης των Πολιτών και της αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet