“Παρέλασε” και η παράταξη ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ
Πολιτική

“Παρέλασε” και η παράταξη ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ

Μια από τις πρώτες εμφανίσεις στους δρόμους της πόλης έκανε η νέα δημοτική παράταξη ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην Αγία Παρασκευή την ημέρα του εορτασμού της 25ης Μαρτίου και της παρέλασης που έγινε στην κεντρική πλατεία. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της παράταξης:

Δεκάδες μέλη, φίλοι και φίλες της δημοτικής παρέμβασης, βρέθηκαν στον χώρο και μαζί με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ και άλλες πολιτικές δυνάμεις και πολίτες, έδωσαν το στίγμα του αγώνα διαρκείας ενάντια στην πολιτική που διαλύει τις ζωές μας. Με το σύνθημα «Τότε Ιερή Συμμαχία, σήμερα Ε.Ε. -Όταν η αδικία γίνεται νόμος- η εξέγερση γίνεται καθήκον» στο πανό, οι αγωνιστές και αγωνίστριες του «Φυσάει Κόντρα», μαζί με όλους τους αγωνιζόμενους πολίτες, υπενθύμισαν ότι η μνήμη των αγώνων του παρελθόντος τιμάται στους αγώνες του σήμερα για ζωή και εργασία με αξιοπρέπεια, για δημόσια παιδεία και υγεία, για να φύγουν οι νέοι τύραννοι κυβέρνηση, Ε.Ε. και ΔΝΤ. Το τέλος της παρέλασης βρήκε εκατοντάδες συμπολίτες και συμπολίτισσες στον δρόμο, μετατρέποντας την τελετή σε πορεία διαμαρτυρίας που κατέληξε στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, το οποίο φρουρούνταν από δυνάμεις των ΜΑΤ.

Ήταν μια σημαντική κινηματική δράση που δείχνει τον δρόμο του αγώνα διαρκείας ο οποίος είναι ο μόνος δρόμος που σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο μπορεί να βελτιώσει τη ζωή μας. Άλλωστε σα «Φυσάει Κόντρα», αντί για προεκλογικές υποσχέσεις, εμείς δίνουμε πάντα τη μεγάλη υπόσχεση, ότι θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών αγώνων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet