Ποιοι αντιδήμαρχοι τα… είπαν έντονα στην κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής στη διάρκεια των rapid tests;
Πολιτική

Ποιοι αντιδήμαρχοι τα… είπαν έντονα στην κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής στη διάρκεια των rapid tests;

Με μεγάλη συμμετοχή δημοτών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 η προγραμματισμένη διενέργεια rapid tests στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής, όπως μας ενημερώνει η δημοτική αρχή με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Μια δράση που, ωστόσο, συνοδεύτηκε -τουλάχιστον σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφθασαν στα γραφεία του «Ε»- και από κάποιο σοβαρό απρόοπτο.

Και δεν αναφερόμαστε, βέβαια, στα αποτελέσματα των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν, τα οποία ακόμη δεν έχουν γνωστοποιηθεί, αλλά για μια έντονη λογομαχία μεταξύ δύο αντιδημάρχων. Οι πληροφορίες μας, λοιπόν, αναφέρουν ότι οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου αντάλλαξαν έντονα λόγια, μπροστά σε πολίτες που περίμεναν στην ουρά για να περάσουν το έλεγχο, και μάλιστα αλληλο-απειλήθηκαν με μηνύσεις. Μπροστά στο συμβάν, πάντα σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε, βρισκόταν και ο δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος αναγκάστηκε να απομακρυνθεί διακριτικά, μη θέλοντας προφανώς να παρέμβει στην αντιδικία των δύο αντιδημάρχων του.

Ο λόγος της αντιπαράθεσης δεν μας γνωστοποιήθηκε, αλλά το γεγονός ότι οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου είχαν «διασταυρώσει ξίφη» και κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με αποτέλεσμα τότε την αποχώρηση ενός εκ των δύο από την τηλεδιάσκεψη, δείχνει ότι το «χάσμα» μεταξύ τους μάλλον είναι βαθύ.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν ο δήμαρχος καταφέρει να «γεφυρώσει» τις όποιες διαφορές μεταξύ των αντιδημάρχων του ή, τελικώς, θα πρέπει να αναζητήσει κάποια άλλη λύση…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet