Στην παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή ο Θάνος Παναγιώτου
Πολιτική

Στην παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή ο Θάνος Παναγιώτου

Στη δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή εντάσσεται ο κ. Θάνος Παναγιώτου, όπως ενημερώνει η παράταξη.

«Καλωσορίζουμε τον Θάνο Παναγιώτου στη δημοτική μας παράταξη. Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για να μπει ο Δήμος μας σε μια νέα εποχή. Να κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή. Ο Θάνος ανήκει στη νέα γενιά των ενεργών δημοτών της Αγίας Παρασκευής που διακρίνεται για το ήθος, την επιστημονική του κατάρτιση και την αγωνία του για το μέλλον της πόλης μας» τονίζει ο επικεφαλής της Νέας Αρχής, Γιώργος Οικονόμου.

Ο κ. Θάνος Παναγιώτου έκανε την παρακάτω δήλωση:

Στις μέρες μας, είμαστε πλέον όλοι (και ιδίως οι νέοι) δύσπιστοι απέναντι σε όσους εμπλέκονται με την πολιτική. Και αυτό δυστυχώς συμβαίνει και στον Δήμο μας, αφού επί χρόνια έχουμε δει ανθρώπους να αναλαμβάνουν γεμάτοι υποσχέσεις, αλλά γρήγορα αυτές να διαψεύδονται στην πράξη. 

Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρουν ούτε οι ανούσιες αντιπαραθέσεις, ούτε οι προσωπικές φιλοδοξίες κανενός. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι το σπίτι μου, η ζωή μου και η καθημερινότητα η δική μου, της οικογένειάς μου και των συνδημοτών μου. Δεδομένου ότι η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι (και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως) προνόμιο των λίγων, η ανανέωση του πολιτικού προσωπικού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της.

Ο Γιώργος Οικονόμου με έπεισε πως μπορεί να προασπίσει το συλλογικό συμφέρον και να υπηρετήσει τις παραπάνω αρχές με συνέπεια, με σχέδιο, με διαφάνεια, με ευσυνειδησία και με εντιμότητα.

Είμαι μαζί του. Για να κάνουμε, όλοι μαζί, μια Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet