Στη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή ο Δ. Δημητρίου
Πολιτική

Στη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή ο Δ. Δημητρίου

Με τον δημοτικό συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Οικονόμου, κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο κ. Δημήτρης Δημητρίου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού επισημαίνει σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα:

«Καλωσορίζουμε τον υποστράτηγο ε,α, της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρη Δημητρίου που δυναμώνει τη δημοτική μας παράταξη. Τον γνώρισα το τελευταίο διάστημα και συζητήσαμε πολλά θέματα που απασχολούν τους δημότες της Αγίας Παρασκευής. Με εντυπωσίασε με τη συγκρότησή του και τη βαθιά γνώση των προβλημάτων της πόλης μας. Μας ενώνουν οι κοινοί στόχοι και η  αγωνία  για το μέλλον της κοινωνίας και της νεολαίας. Με την πολύπλευρη εμπειρία και γνώση του μέσα από την σταδιοδρομία του στην Ελληνική Αστυνομία, θα συμβάλει αποφασιστικά στην επανεκκίνηση του δήμου μας, για  μία πόλη ασφαλή, σύγχρονη, που θα εξυπηρετεί τον δημότη και θα κάνει τη ζωή μας καλύτερη. Μαζί θα κάνουμε μία Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή».

Ο ίδιος ο υποψήφιος δήλωσε:

«Γνώρισα προσφάτως τον κ. Οικονόμου με δική του πρωτοβουλία στην Αγία Παρασκευή, για να συζητήσουμε τα δημοτικά πράγματα εν γένει, εν όψει εκλογών και τις προοπτικές του Δήμου.

»Πράγματι εντυπωσιάστηκα θετικά για το πάθος του στην επιτυχία, την γνώση του στα θέματα του Δήμου, την ιστορική του διαδρομή στις Ένοπλες Δυνάμεις από θέσεις ευθύνης και ιδιαίτερης αποτελεσματικότητας, όπως η κατασκευή οκτώ αεροδρομίων της χώρας ειδικής κατασκευής όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, την πράσινη βίβλο του υπουργείου Εθνικής Αμύνης που βραβεύτηκε ιδιαιτέρως στα πλαίσια του ΝΑΤΟ, οι σπουδές του στα Οικονομικά κ.λπ.

»Αμέσως από τις θέσεις του, τον τρόπο του και το πάθος του για δημιουργία και επιτυχία διαπίστωσα ότι έχω να κάνω με ένα πρόσωπο ιδιαίτερης ικανότητος και αεικίνητο θα έλεγα. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ως υποψηφίου δημάρχου είναι σαφώς υπέρ του.

»Μου πρότεινε να τον στηρίξω δυνατά και να συνεργαστώ μαζί του και ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ.

»Πράγματι ύστερα από ιδιαίτερη περίσκεψη αποφάσισα να συνεργαστώ   μαζί του στην υλοποίηση του προγράμματός του για την αναβάθμιση του Δήμου και την ποιότητα ζωής των πολιτών.

»Του εύχομαι εκ βαθέων ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!».

Ο ίδιος ο υποψήφιος αναφέρει για τον εαυτό του:

Θα αναφέρω λίγα αλλά με ουσία πράγματα σε ότι με αφορά:

Κατάγομαι από το πανέμορφο και μαγευτικό Κυριάκι Βοιωτίας, το λεγόμενο από την ιστορία χωριό των «εννέα (9) Μουσών».

Κατά την επαγγελματική μου καριέρα στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ανέλαβα ιδιαίτερες θέσεις ευθύνης εντός και εκτός Ελλάδος για 30 έτη περίπου και διετέλεσα κυρίως ως:

  • Διευθυντής σε διάφορες θέσεις στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 
  • Διευθυντής στο Κέντρο Επιχειρήσεων ΓΑΔΑ.
  • Διοικητής στο μοναδικό Άγιον Όρος.
  • Διπλωματικός ακόλουθος στην Πρεσβεία της Ελλάδος στην Κροατία. 
  • Αντιπρόσωπος του υπουργείου στην περίφημη FRONTEX στη Βαρσοβία, έδρα του ευρωπαϊκού οργανισμού, με αντικείμενο τη λαθρομετανάστευση και γενικά θέματα αλλοδαπών μεταναστών.

Πράγματι, εμπειρία και γνώση πολύπλευρη εντός και εκτός χώρας.

Επιθυμία μου και χαρά μου είναι να συμβάλω ουσιαστικά στα θέματα του Δήμου από οποιαδήποτε θέση ευθύνης χρειαστεί και να επιστρέψω στους Πολίτες του Δήμου Αγίας Παρασκευής όλη αυτή την εμπειρία και γνώση που εκ των πραγμάτων διαθέτω.

Ναι, θα ήθελα ένα καλύτερο αστικό περιβάλλον και ποιότητα ζωής στην Αγία Παρασκευή.

Η αγορά πεθαίνει κάθε μέρα και χρειάζονται έξυπνα και δραστικά μέτρα σε συνεργασία πάντα με τους παράγοντες της αγοράς. 

Ο τομέας της ασφάλειας έχει προβλήματα και αδυναμίες και χρειάζεται επανακαθορισμός και ενίσχυση του σχεδίου ασφαλείας του Δήμου σε συνεργασία με τις τοπικές Αστυνομικές αρχές, αλλά και τις κεντρικές αν χρειαστεί.

Ο φωτισμός της πόλης είναι ελλιπής και ακριβός και χρειάζονται έξυπνες σύγχρονες λύσεις. 

Τα ίδια και για τα ελλιπή πεζοδρόμια. 

Την ουσιαστική βελτίωση και αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου με τις λοιπές εν γένει υπηρεσίες και υπουργεία του κράτους.

Την αξιοποίηση της μεγάλης περιουσίας του Δήμου όπου είναι εφικτό, προς όφελος του επιπέδου ζωής των πολιτών.

Οικογενειακή κατάσταση: έγγαμος και πατέρας τριών αγοριών που διαμένουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Η σύζυγός μου, Αικατερίνη, εργάζεται στο υπουργείο Οικονομικών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet