Στη Νέα Αρχή για την Αγ. Παρασκευή ο Γιώργος Ξαρχάς
Πολιτική

Στη Νέα Αρχή για την Αγ. Παρασκευή ο Γιώργος Ξαρχάς

Στον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή εντάσσεται ο λογιστής Γιώργος Ξαρχάς.

Πρόκειται για έναν «νέο ενεργό δημότη, με συγκροτημένη άποψη, που γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα και τα θέματα που απασχολούν την πόλη μας. Διαθέτει πάθος και αποφασιστικότητα. Έχει όρεξη για δουλειά και διάθεση για προσφορά στα κοινά. Θα αγωνισθεί μαζί μας από τη θέση του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου. Μία νέα παρουσία που θα ενισχύσει τον αγώνα που κάνουμε για μία Νέα Αρχή στην Αγία Παρασκευή» δήλωσε για τη νέα συνεργασία ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Οικονόμου.

Από την πλευρά του, το νέο μέλος του συνδυασμού σημείωσε:

«Καταλυτικό ρόλο για την ενασχόλησή μου με τα κοινά είναι η επιθυμία μου να αφήσουμε ένα καλύτερο κληροδότημα για όλα τα παιδιά της πόλης που μεγαλώσαμε και ζούμε. Προσπαθώντας να συνεισφέρω με κάθε τρόπο προς αυτή τη κατεύθυνση, συνάντησα τον Γιώργο Οικονόμου για να του δηλώσω την στήριξή μου στην προσπάθεια που κάνει να δώσει προοπτική στην πόλη μας.

»Με τιμά η απόφασή του να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή».

Ποιος είναι ο Γιώργος Ξαρχάς

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Από το 1989 ζει στην Αγία Παρασκευή.

Φοίτησε στα 2ο & 10ο Δημοτικά, στο 2ο Γυμνάσιο και στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό ξεκινά κατά τα μαθητικά του χρόνια, όταν υπήρξε ποδοσφαιριστής σε διάφορους συλλόγους. Όμως με τον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο της Αγίας Παρασκευής έφτασε να συμμετέχει σε παγκόσμιο τουρνουά νέων (Gothia Cup).

Το 2001 εισήχθη, μετά από πανελλήνιες εξετάσεις, στο τμήμα Λογιστικής του ΑΤΕΙ Πειραιά και συμμετείχε ενεργά στη διοίκηση εθελοντικών φοιτητικών οργανισμών.

Το 2004 παρακολούθησε μαθήματα για ένα εξάμηνο στο Τμήμα Οικονομικών του Katho Ηogeschool Kortrijk στο Βέλγιο, μέσω του προγράμματος κινητικότητας Erasmus.

Το 2008 εργάστηκε ως οικονομικός αναλυτής (financial analyst) σε πολυεθνική εταιρεία στο Μεξικό και στη συνέχεια στη Σλοβακία, στην ίδια εταιρεία ως λογιστής (Senior accountant).

Το 2011 επιστρέφει στην Ελλάδα, όπου εργάζεται ανελλιπώς σε λογιστήρια μεγάλων εταιρειών στον τομέα παραγωγής και εμπορίας έως και σήμερα.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, της Ειρήνης και του Σπύρου.

Το 2016 γίνεται εθελοντής αιμοδότης.

Ασχολείται ενεργά με τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο της Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet