Συζήτηση με αφορμή το «Μακεδονικό» προγραμματίζουν οι Φυσάει Κόντρα
Πολιτική

Συζήτηση με αφορμή το «Μακεδονικό» προγραμματίζουν οι Φυσάει Κόντρα

Η δημοτική παρέμβαση Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή καλεί σε συζήτηση με θέμα «Μακεδονικό, η όξυνση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και των Εθνικισμών», την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, στις 7.00 μ.μ., στην αίθουσα του δημαρχείου.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι Σπύρος Καράβας, αναπλ. καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Κώστας Μάρκου, μέλος ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Λέανδρος Μπόλαρης, συγγραφέας – ιστορικός, Χρήστος Τουλιάτος, μέλος Π.Ε. Λαϊκής Ενότητας.

Στη σχετική ανακοίνωση οι Φυσάει Κόντρα αναφέρουν:

«Η δημοτική παρέμβαση Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή, από την πρώτη στιγμή, έθεσε ως βασικό στόχο τον αγώνα κατά του ιμπεριαλισμού, του ρατσισμού και του εθνικισμού, τον αγώνα για την ειρήνη και τη συνεργασία των λαών. Στις κρίσιμες αυτές στιγμές αντιστεκόμαστε στην προσπάθεια των Αμερικάνων και του ΝΑΤΟ να μετατρέψουν τα Βαλκάνια σε στρατιωτική τους βάση, εφαλτήριο για τα νέα αιματοκυλίσματα που ετοιμάζουν, με υπάκουο σύμμαχο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝ.ΕΛ. Αντιστεκόμαστε στην προσπάθεια της πιο αποκρουστικής, βαθιά συστημικής ακροδεξιάς που, μην έχοντας κάτι άλλο για να αντιπολιτευτεί στη μνημονιακή πολιτική, ψαρεύει στα εθνικιστικά νερά.

»Ο Φασισμός και ο Εθνικισμός δεν θα περάσουν, οι λαοί δεν έχουν τίποτα να μοιράσουν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet