Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής στις 3/8
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής στις 3/8

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015, στις 20:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο δημαρχείο της πόλης (Λεωφ. Μεσογείων 415-417).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. 5η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015 του ΝΠΔΔ Πολιτιστικός και Αθλητικές Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (Ορθή επανάληψη της 110/2015 απόφαση του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ ΠΑΟΔΑΠ). (εισήγηση: πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ Σ. Παπαμιχαήλ).
  2. Λήψη απόφασης για την κατανομή αριθμού και ειδικοτήτων προσωπικού (ΥΕ) Γενικών Καθηκόντων, (ΥΕ) Εργατών Καθαριότητας και (ΠΕ) Καθηγητών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με αντίτιμο). (εισήγηση: πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ Σ. Παπαμιχαήλ).
  3. Εκ νέου λήψη απόφασης για την πραγματοποίηση εκδήλωσης για την απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους συμμετέχοντες στα μαθήματα του Διά Βίου Μάθησης για το έτος 2014-2015.(εισήγηση: εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Π. Γκόνης).
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για: α) τη σύσταση επιτροπής αξιολόγησης της υφιστάμενης κατάστασης και της κατανομής των Σταθμών Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας στον Δήμο Αγίας Παρασκευής με στόχο τη σύνταξη πρότασης για την ανάθεση μελέτης ορθολογικής κατανομής και καθορισμού του ελάχιστου απαιτούμενου αριθμού ΣΒΚΤ στα διοικητικά όρια του Δήμου, β) την προσωρινή αναστολή των εγκρίσεων για την κατασκευή και εγκατάσταση ΣΒΚΤ μέχρι την ολοκλήρωση της σχετικής μελέτης. (εισήγηση: αντιδήμαρχος E. Πετσατώδη).
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον αποκλεισμό της κυκλοφορίας οχημάτων επί της οδού Γιαβάση και συγκεκριμένα στο τμήμα της από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου ως την οδό Στρ. Τόμπρα. (εισήγηση: αντιδήμαρχος E. Πετσατώδη).
  6. Διαβίβαση Πρακτικού Νο ΙΙΙ της από 14-7-2015 Συνεδρίασης της Επιτροπής του άρθρου 7 του Π.Δ. 270/81.(εισήγηση: πρόεδρος Ο.Ε. Ι. Ε. Σταθόπουλος).
  7. Διαβίβαση Πρακτικού Νο ΙΙ της από 26-6-2015 Συνεδρίασης της Επιτροπής του άρθρου 7 του Π.Δ. 270/81.(εισήγηση: πρόεδρος Ο.Ε. Ι. Ε. Σταθόπουλος).
  8. Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής για την Παραλαβή Αφανών Εργασιών και Πρωτοκόλλων Ζύγισης για το έργο «Κατασκευή αγωγών ομβρίων Δήμου Αγίας Παρασκευής έτους 2014» του Δήμου Αγίας Παρασκευής. (εισήγηση: αντιδήμαρχος E. Πετσατώδη).
  9. Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής για: (α) την Παραλαβή και τον Έλεγχο της Ποιότητας των Υλικών και (β) τον Χαρακτηρισμό των Εδαφών για το έργο «Κατασκευή αγωγών ομβρίων Δήμου Αγίας Παρασκευής έτους 2014», του Δήμου Αγίας Παρασκευής (εισήγηση: αντιδήμαρχος E. Πετσατώδη).
  10. Λήψη απόφασης για την έγκριση του 1ου ΠΚΤΜΝΕ και του 1ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο «Συντηρήσεις – Επισκευές – Βελτιώσεις σχολικών κτιρίων και κτιρίων εν γένει έτους 2014» (εισήγηση: αντιδήμαρχος E. Πετσατώδη).
  11. Έγκριση ή μη συμπληρωματικής σύμβασης που η προκαλούμενη αύξηση δεν ξεπερνάει το 30% του αρχικού συνολικού ποσού της σύμβασης για την παροχή υπηρεσίας «Ηχογράφηση, Επεξεργασία, Βιβλιοδεσία Πρακτικών 2013-2014» βάσει του άρθρου 12 της διακήρυξης της οποίας οι όροι εγκρίθηκαν με την 388/2013 Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής. (εισήγηση: αντιδήμαρχος Σ. Παπαγεωργίου).
  12. Λήψη απόφασης για παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου «Παρεμβάσεις σε Κοινόχρηστους Χώρους». (εισήγηση: αντιδήμαρχος E. Πετσατώδη).
  13. Καταβολή αποζημίωσης επικειμένων στον δικαιούχο Χαράλαμπο Ανδρέου του Σπυρίδωνος σύμφωνα με την 1/05 Πράξη Εφαρμογής στην περιοχή Πευκάκια του Δήμου Αγίας Παρασκευής. (εισήγηση: πρόεδρος ΕΠΖ Ε. Πετσατώδη).
  14. Τροποποίηση της θέσης τοποθέτησης Υποσταθμού Διανομής στην περιοχή Πευκάκια του Δήμου Αγίας Παρασκευής. (εισήγηση: πρόεδρος ΕΠΖ Ε. Πετσατώδη).
  15. Λήψη απόφασης για την έγκριση παράτασης της συμβατικής συνολικής προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Παρεμβάσεις σε Υφιστάμενα Δημοτικά κτίρια». (εισήγηση: αντιδήμαρχος E. Πετσατώδη).
  16. Αντικατάσταση αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ). (εισήγηση: πρόεδρος ΝΠΔΔ ΠΑΙΣΔΑΠ Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη).
  17. Αντικατάσταση τακτικών και αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) (εισήγηση: πρόεδρος ΝΠΔΔ ΠΑΟΔΑΠ Σ. Παπαμιχαήλ).
  18. Οικονομικές ενισχύσεις απόρων. (εισήγηση: αντιδήμαρχος Ζ. Φωτεινού).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet