Συνεδριάζει την Τετάρτη 1/7 το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής
Πολιτική

Συνεδριάζει την Τετάρτη 1/7 το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής

Συνεδριάζει την Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 18:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίο.
  2. Έγκριση 6ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος οικονομικού έτους 2020.
  3. Λήψη απόφασης για τη σύσταση 47 προσωρινών προσωποπαγών θέσεων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (ΟΕΥ) των ΠΑΙΣΔΑΠ κατ’ εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων.
  4. Λήψη απόφασης για γνωμοδότηση σχετικά με την ανάληψη του κόστους λειτουργίας παραρτημάτων νηπιαγωγείων του Δήμου σε ό,τι αφορά λειτουργικές δαπάνες και δαπάνες συντήρησης.
  5. Αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Νομικού Προσώπου με την επωνυμία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αγίας Παρασκευής.
  6. Λήψη απόφασης για ορισμό υπαλλήλου υπολόγου διαχειριστή του έργου «Μελέτες για τη δημιουργική επανάχρηση ιδιοκτησίας Ιόλα στο Δήμο Αγίας Παρασκευής».
  7. Λήψη απόφασης για ορισμό υπαλλήλου υπολόγου διαχειριστή του χρηματοδοτούμενου από την ΣΑΕΠ 085/1 έργου «ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΤΣΔΑ).
  8. Συγκρότηση Εκτιμητικής Επιτροπής (Επιτροπής Αξιολόγησης) για την μίσθωση και την εκμίσθωση ακινήτων, σύμφωνα με το άρθρο 7 του Π.Δ. 270/1981.
  9. Λήψη απόφασης για την κοπή ή μη ενός δέντρου (προύνος) επί της οδού Γαρυττού αρ. 118, Ο.Τ.154, στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet