Συνεδριάζει την Τετάρτη 17/3 το Δημοτικό Συμβούλιο Αγ. Παρασκευής
Πολιτική

Συνεδριάζει την Τετάρτη 17/3 το Δημοτικό Συμβούλιο Αγ. Παρασκευής

Σε τακτική συνεδρίαση, με τηλεδιάσκεψη, προχωρά το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής την Τετάρτη 17 Μαρτίου και ώρα 18:00.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Συζήτηση περί Σχέδιο νόμου «ΕΚΛΟΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΡΧΩΝ».
  2. Λήψη απόφασης για συμμετοχή στο δίκτυο με την επωνυμία «Πανελλήνιο δίκτυο για τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης ΟΗΕ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΤΑ ΑΜΚΕ».
  3. Λήψη απόφασης περί απαλλαγής επιχειρήσεων από την καταβολή τελών Καθαριότητας και Φωτισμού που έχουν διακόψει τη λειτουργία τους, λόγω λήψης μέτρων αποτροπής διασποράς της Covid 19.
  4. Συγκρότηση Εκτιμητικής Επιτροπής (Επιτροπής Αξιολόγησης) για την μίσθωση και την εκμίσθωση ακινήτων, σύμφωνα με το άρθρο 7 του Π.Δ. 270/1981.
  5. Λήψη απόφασης κατάργησης για λόγους ασφαλείας, της θέσεως του κενωθέντος περιπτέρου επί των οδών Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 443 & ΕΛΠΙΔΟΣ και μετατόπιση χρήσης του στην υφιστάμενη θέση του κενωθέντος περιπτέρου επί της οδού Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 419-421, για το υπόλοιπο διάστημα της μίσθωσης.
  6. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση θέσης στάθμευσης επί της οδού Σαλαμίνος, έναντι του αρ 13, για αποκλειστική χρήση από συγκεκριμένο όχημα ΑμεΑ.
  7. Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πολεοδομική ενότητα «Άγιος Ιωάννης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet